Akció!

Balogh Béla – Gyógyító meditáció – DEDIKÁLT- letölthető hanganyaggal

Category:
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 2.900 Ft.

Első sorban azoknak az olvasóknak ajánlom, akik a lelki fejlődés útját tudatosan és kitartóan követik. Belső erőforrásaink mozgósítására alkalmas, nagy erejű meditációk vannak a mellékelt CD-n, (vagy a letölthető hanganyagon) A meditációk egyike mintegy három évi rendszeres használat után előhozhatja az előző életek emlékeit is.

Leírás

Ha szívünk tiszta és gyógyító-segítő szándékunk komoly, a rendszeres meditáció hozzásegít bennünket belső, ezoterikus érzékelésünk kifejlődéséhez. A belső csendben képesek vagyunk befogadni a magasabb világokból érkező útmutatást, ami gyakran szimbólumok formájában érkezik. A könyvben külön fejezet tárgyalja a leggyakrabban előforduló szimbólumok jelentését, melyek segítenek a harmónia és az egészség elérésében.

A gyógyító meditációt az olvasó is megtapasztalhatja, ha elmélyed a Fehér Testvériség, a fénytestben élő emelkedett mesterek testvériségének gyógyító meditációjában. A könyv sokkal több, a letölthető hanganyag  használatát segítő útmutató. “A meditáció olyan területre vezethet, ami csak részben feltárt vagy teljesen új.” – írja a szerző. Ezért nagyon ajánlott megismerni és betartani a “közlekedési szabályokat”.

“Először néhány alapvető fogalmat szeretnék tisztázni, amiből remélhetőleg még a szkeptikusok és az anyagi világhoz erősen kötődő társaink számára is világossá válhat, hogy a meditáció nem lila ködökben járó, hiszékeny emberek menedéke a világ elől, hanem hatalmas, spirituális eszköz, ami a belső, lelki fejlődés bizonyos szakaszában mindannyiunk életének részévé válik.”