Az évek során egyre többen kerestek meg bennünket azzal az igénnyel, hogy szeretnének egy személyes beszélgetést, melynek során megoszthatják gondjaikat, problémáikat, ill. szeretnének segítséget kapni ahhoz, hogy testi egészségük helyre álljon.

Ezt a lehetőséget az Álomvölgy Meditációs Központban tudjuk biztosítani.

A személyes beszélgetést követően lehetőség nyílik az energiatest vagy aura harmonizálására a kupola alatti szakrális térben. Ez utcai ruhában, széken ülve történik, kellemes zene és könnyű érintések formájában.

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az energetikai tisztítás és harmonizálás nem helyettesíti az esetleges, fizikai testre vonatkozó orvosi kezelést, csupán kiegészíti azt. Az orvostudomány a fizikai testet gyógyítja, amely lényünknek mindössze 4%-a. Az energetikai harmonizálás a maradék 96%-ra hat.

A segítségnyújtásra a kéthetente tartott csoportos Meditációk szombatját megelőző pénteki napokon kerül sor, rendszerint du. 15:00-18:00 óra között.

Arra kérünk, érkezz pontosan, ill. ha közbejött valami, jelezd a bela@lords.com  és az emolnar99@gmail.com e-mail címen (mindkettőre küldd el!) , hogy befogadhassunk más segítségkérőt a felszabadult időben.

Használd a lenti időpont-foglaló linket a foglaláshoz, és írd fel magadnak is, hogy ne felejtsd el.

 

Időpontfoglalás segítségnyújtásra

BACK TO TOP