Akció!

Balogh Béla minden egyben könyvcsomag 17% kedvezménnyel, a Végső valóság tízedik, jubileumi kiadásával + ajándék Fénymeditáció mp3

17.100 Ft 14.200 Ft

A végső valóság 1 db

Elkezdődött 1 db

Szabadulás az érzelmek fogságából 1 db

A tudatalatti tízparancsolata 1 db

Többszintű gyógyulás 1 db

Gyógyító meditáció 1 db

és 1 db ajándék Fénymeditáció CD letölthető mp3 formátumban, amit a postázáskor küldök ki a megrendelő e-mail címére.

 

Kategória:

A végső valóság:
Tudományos eredményeink, képességeink és élményeink felülvizsgálata után tarthatatlanná válik az elképzelés, miszerint gondolatainkat az agy hozza létre, és tarthatatlanná válnak az evolúció kezdeteiről alkotott feltételezések is. A halál utáni, valamint a születés előtti élet lehetősége már nem hit kérdése, hanem fizikai törvényszerűség. Megdöbbentően új világkép ez, ami a léttel kapcsolatos kérdéseink többségére választ adhat. A tízedik, jubileumi kiadás már tartalmazza azt a két, Nobel díjjal jutalmazott felfedezést is, amelyek alátámasztják és megerősítik a szerző húsz évvel korábbi - egyébként logikus - feltételezéseit.

Elkezdődött:
„Új korszak küszöbén állunk. Vannak, akik már régen várják, vannak, akiket rettegéssel tölt el, és vannak olyan társaink is, akik a már bekövetkezett változásokból alig vettek észre valamit, sőt, jövőképpel is csak korlátozott mértékben rendelkeznek… Az emberek többsége azonban nyugtalan, és – miközben életét mindenki csak az örök MOST-ban élheti – gondolatban előre-hátra szaladgál az időben, kutatja, keresi, hogy valójában mi az, ami volt (gondolok itt a torzításmentes történelmi eseményekre), és – főleg – mi az, ami felé haladunk?”

A legtöbben 2012-re várták a nagy változást. Most - 2020-ban - már benne vagyunk, de ez még csak a kezdet. Az anyagi világ elsődlegességébe vetett hit összeomlóban van, a hamis értékek felszínre kerülnek. Két erő és két "forgatókönyv" feszül egymásnak. Az egyik a globalizáció, a népességcsökkentés és a totális ellenőrzés irányába tevékenykedik, a másik a teljes szabadság, a kifosztástól való mentesség és a nemzeti értékek erősítésének irányába. Az egyik az "új világrend", a másik az "aranykorszak" felé vezet. Gondolataiddal és érzelmeiddel melyiket támogatod?

Szabadulás az érzelmek fogságából
Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör. Néha egy szó, egy emlék vagy egy illat is elegendő ahhoz, hogy eleredjenek a könnyeid, vagy torkodat elkezdje fojtogatni a sírás. Lehúzó, fájó érzelmek és szomorú gondolatok komoly veszélyt jelentenek testi egészségedre, ezért jó volna ebből a hullámvölgyből mielőbb kikerülni, és újra megtalálni a belső harmóniát és egyensúlyt. Egy kis segítséggel ezt akár három hét alatt is elérheted. A mellékelt CD feloldhatja minden félelmedet, sőt, előző életeid emlékeihez is hozzásegíthet.

A tudatalatti tízparancsolata
Jó szándékkal, pozitív gondolatokkal, nagy lendülettel és szép reményekkel hozzákezdünk valamihez, ám az eredmény messze elmarad elvárásainktól. A tudatos gondolkodás és döntés, úgy tűnik, nem mindig segít. A tudatalttiban rejlő "programjaink" gyakran keresztülhúzzák számításainkat. Ezeket a "programokat" azonban "felülírhatjuk", ha megfelelő számú alkalommal hallgatjuk meg az újat.
Az új program titka az, hogy összhangban van az univerzum törvényeivel. Az univerzum törvényei pedig a harmóniáról, szépségről, boldogságról és bőségről szólnak. 100%-ig gondolatvilágban élünk, ezért nem mindegy, hogy mit gondolunk tudatosan, és milyen tudatalatti program fut a "háttérben". A mellékelt CD mintegy négyszázszori meghallgatásával felülírhatók a negatív gyerekkori programok, és elháríthatók a belső akadályok. Még csak oda sem kell rá figyelni. Lehet hallgatni félálomban, olvasás közben, vagy bármilyen más tevékenység alatt. A tudatalattin nincs szűrő. A titok: kijelentő mód, jelen idő és gyakori ismétlés.

Többszintű gyógyulás
A daganatos betegségből való gyógyulás folyamata egyfajta belső, ezoterikus utazás, melynek során új ismereteket és tapasztalatokat szerzünk, az értékrendünk, életmódunk szinte egyik pillanatról a másikra megváltozik.

Meditációs CD-vel

Ha rendelkezünk egy átfogó térképpel a kiváltó okokról és az okok megszüntetésének módjáról, ha akár már néhány nappal a diagnózis után látjuk a célhoz, azt egészség felé vezető utat, a betegség megszűnik fenyegetőnek lenni, és ami előttünk áll nem más, mint egy megoldandó feladat, mely ráadásul önismeret-növelő hatással is bír. És a feladat megoldható.

Gyógyító meditáció
Első sorban azoknak az olvasóknak ajánlom, akik a lelki fejlődés útját tudatosan és kitartóan követik. Belső erőforrásaink mozgósítására alkalmas, nagy erejű meditációk vannak a mellékelt CD-n. A meditációk egyike mintegy három évi rendszeres használat után előhozhatja az előző életek emlékeit is.
Ha szívünk tiszta és gyógyító-segítő szándékunk komoly, a rendszeres meditáció hozzásegít bennünket belső, ezoterikus érzékelésünk kifejlődéséhez. A belső csendben képesek vagyunk befogadni a magasabb világokból érkező útmutatást, ami gyakran szimbólumok formájában érkezik. A könyvben külön fejezet tárgyalja a leggyakrabban előforduló szimbólumok jelentését, melyek segítenek a harmónia és az egészség elérésében.

A gyógyító meditációt az olvasó is megtapasztalhatja, ha elmélyed az angliai központú White Eagle Lodge, azaz a Fehér Sas Páholy rituális fehér mágiával dolgozó testvériségének gyógyító meditációjában. A könyv sokkal több, mint a CD használatát segítő útmutató, hiszen bepillantást nyújt a páholy működésébe és munkájába. "A meditáció olyan területre vezethet, ami csak részben feltárt vagy teljesen új." - írja a szerző. Ezért nagyon ajánlott megismerni és betartani a "közlekedési szabályokat".

"Először néhány alapvető fogalmat szeretnék tisztázni, amiből remélhetőleg még a szkeptikusok és az anyagi világhoz erősen kötődő társaink számára is világossá válhat, hogy a meditáció nem lila ködökben járó, hiszékeny emberek menedéke a világ elől, hanem hatalmas, spirituális eszköz, ami a belső, lelki fejlődés bizonyos szakaszában mindannyiunk életének részévé válik."

Fénymeditáció - Találkozás lelki mestereddel -