Olyan jó hogy vagy nekem – párkapcsolati elvonulás 05.10-12.

  • Nincs párkapcsolatod, de nagyon szeretnéd, hogy legyen?
  • Van párkapcsolatod, de nem működik zökkenőmentesen?
  • Van párkapcsolatod, jól működik, és szeretnéd még magasabb szintre emelni?

Bármi is a pillanatnyi helyzet, lehetőséged van rá, hogy felemeld, vagy még feljebb emeld. Persze mindaddig, amíg a társadat szeretnéd megváltoztatni, hogy olyanná váljék, aki Neked megfelel, rengeteg időt és energiát pazarolsz igen csekély vagy éppenséggel semmi eredménnyel.

Vajon te magad hogyan válhatnál olyanná, aki ideális társ lehet valaki más számára? Vajon ki vagy-e békülve önmagaddal? Hordozol-e olyan traumákat, testi- vagy lelki sebeket, amelyektől meg szeretnél szabadulni, és feltételek nélkül, örömmel átadni magad egy harmonikus párkapcsolat szépségének?

Ha jól működő párkapcsolatban élsz, van-e „recepted” arra, hogy soha ne legyen belőle megszokás, rutin és unalom? Hogy lehet egy jó kapcsolatot mindig magasabb és még magasabb szintre emelni? Ezek az igazán lényeges kérdések!

 

Ha a Legfelsőbb Éned segítségével teremted a párkapcsolatodat, akkor tudod, hogy bármi is most a helyzet, áldott vagy, kegyelemben lépkedsz, nyitott vagy az élet ajándékaira. Ha pedig melletted van a Párod engeded a szívedet ragyogni, mert jelenlétében valóban felragyog a szíved, és jelenlétedben az övé. Ketten együtt ellenállhatatlan Teremtő Erővel rendelkeztek.

Arra, hívunk, hogy csatlakozz hozzánk, és készülj tudatosan a szakrális párkapcsolatra és szexualitásra, légy tisztában a lehetőségeiddel, de tanuld meg felismerni és legyőzni azokat az erőket is, amelyek próbára tesznek. Áldás

Párkapcsolati elvonulás Balogh Béla, Arató Mónika

és az Álomvölgy Meditációs Központ szervezésében

Aranykori elvonulások

 

A párkapcsolatot a legmagasabb szintű jógának nevezik. Az aranykori párkapcsolat, amelyet képviselünk, olyan mély kapcsolódás, amelyben a felek tökéletes harmóniában vannak, emelik egymást, és közösen valami még magasabb szintű dolgot adhatnak a világnak. Én mindig ilyen kapcsolatra vágytam, ezért évekig kutattam, kerestem, majd össze is foglaltam azokat a titkokat magam és mások számára, amivel boldoggá varázsolhatjuk az életünket. 15 éve tanítok, és a párkapcsolat témájában már több elvonulást, online kurzust, és workshopot tartottam, nagyon közel áll a szívemhez. Ezen az elvonuláson az évekig (és jelenleg is) tartó önmunka, a kundalini jóga humanológiai tudása, számos itthoni és külföldi szakrális út tapasztalataiból átszűrt élményt szeretnék átadni.

 

Mindenkinek más területen van tanulnivalója. Számomra a párkapcsolat volt az, ahol talán a legtöbbet tévedtem, a legtöbbet tapasztaltam, és ennek következményeként a legtöbbet tanultam is. A választásokon sok múlik, és ha ott elvéted, a jószándék nem biztos, hogy elég. Ma már messziről felismerem, hogy egy lehetséges párkapcsolat milyen lehetőségeket, és milyen karmikus csapdákat rejt, ill. azt, hogy mire kell odafigyelni még akkor is, ha minden nagyon jól működik.

 

 

 

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

 

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.

10 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (69 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.  Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

Az elvonulás pénteken 15 órakor kezdődik.

Hallgathatsz előadásokat Bélától és Mónikától, fejlesztheted a tudatosságodat kundalini és yin jóga gyakorlatokon, meditációkon, egyéni, csoportos gyakorlatokon keresztül. Lesz film, zene, tánc, tábortűz, finom ételek. Mindezt gyönyörű környezetben és megtartó közösségben.

Bőven rendelkezésre áll majd pihenő idő is, hogy integrálni tudd magadban a tapasztalatokat.

A részletes programot minden résztvevő számára előre megosztjuk.

74 000 Ft/fő- mobilházas elhelyezéssel két ágyas szobákban, teljes programmal és étkezéssel

69 000 Ft/fő– jurtás elhelyezéssel, teljes programmal és étkezéssel

Jelentkezéskor 40 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.

JELENTKEZEM AZ ELVONULÁSRA

BACK TO TOP