A Lelki segítségnyújtás és az auratisztítás ill. energetikai harmonizálás komoly elkötelezettséget igényel. Nem javasoljuk válogatás nélkül mindenkinek. Ehhez első sorban harmóniában kell lenned, és tisztán, harmonikus állapotban tartanod a gondolataidat és az érzelmeidet. A módszer a Fehér Testvériség Fény-testben élő mestereitől származik, akik tudomásunkra hozták, hogy azért van szükségük földi segítőkre, mert az az energia, amellyel ők dolgoznak, földi testben élő emberek számára túl erős. A képzés során valójában megtanulod felvenni ezeket az energiákat, átengedni magadon, és mint egy „transzformátor”, szelídített mértékben átadnod a segítséget kérő betegnek. Mivel „csatorna”-ként dolgozol, nem mindegy, hogy ez a csatorna mennyire tiszta, és mi az, ami a segítséget kérőhöz végül eljut.

 

Lelki segítségnyújtók képzése 3 lépésben történik:

  1. Az első lépés a kb. egy éven át tartó rendszeres meditáció, ill. rendszeres részvétel az Álomvölgy Meditációs Központ csoportos meditációin, melynek során remélhetőleg stabilizálódik a saját aurád, és részeddé válik a belső béke és nyugalom.
  2. A második lépésben el fogod sajátítani azt a módszert, amellyel távolról, – szintén meditációban – segíteni tudsz a rászorulókon. Amennyiben a módszer elsajátítása után legalább egy évig kitartóan dolgozol – ez a gyakorlatban heti egy alkalommal, mindig a hétnek ugyanazon napján és ugyanabban az órában végzett távgyógyító meditációt jelent – és szeretnél tovább lépni, jelentkezhetsz a kézrátételes segítségnyújtás, auratisztítás és harmonizálás tanfolyamra.
  3. A kézrátételes segítségnyújtás gyakorlása (ősi nevén „kezelés”, mely fogalom mára más tartalommal, de fennmaradt az orvoslásban) már nagyon komoly beavatkozás, és komoly feltételekhez kötött. Amennyiben csatornaként kívánsz ezzel a módszerrel dolgozni, a csatornát rendkívüli gondossággal kell tisztán tartanod. Aki segít másoknak a gyógyulásban, az nem ölhet, és nem járulhat hozzá az öléshez. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy lemondtál a húsevésről, és nem ölsz állatokat. (A szúnyog határeset J)

De van még valami, ami rendkívül zavaró, és az a tömény, égetett szesz fogyasztása. Amíg egy pohár bor nem csinál nagy galibát, mert azonos hőmérsékleten forr, mint amelyiken fogyasztható, addig a tömény pálinka, konyak, stb. átmegy egy olyan folyamaton, ahol előbb felhevítik 100 C fok fölé, azután hirtelen lehűtik, lepárolják. Ennek a nagy hőmérséklet ingadozásnak minden frekvenciáját tárolja, mindenre „emlékszik”, (ezért is lehet feloldani annyi mindent alkoholban, mert könnyen kölcsönhatásba kerül más anyagokkal), de amint bekerül az emberi szervezetbe, rendkívül sok zavart okoz, olyat, amire a segítséget kérő embernek vagy betegnek egyáltalán nincs szüksége. Húsevés és égetett szesz fogyasztás mellett kézrátétellel dolgozni olyan, mintha a sebész kézmosás és fertőtlenítés nélkül látna hozzá a műtéthez.

  • A képzések díja szimbolikus, viszont azt is tudnod kell, hogy nem ebből fogsz megélni. Mivel nem a saját erőnkből dolgozunk, hanem tiszta csatornaként a kristálytiszta Krisztusfényt használjuk, ahogy Jézus Mester is tanította a tanítványait annak idején: „Ingyen kaptátok, ingyen adjátok!” A segítségnyújtás embertársainknak nyújtott „szolgálat”, amiért nem kérünk és nem várunk anyagi ellenszolgáltatást. Ezzel együtt – és ezt meg fogod tapasztalni – nagyon sok ajándék érkezik majd az életedbe!
  • És van még valami… Ezt a módszert nem keverheted más, energetikai segítségnyújtó módszerekkel (pl. reiki, pránanadi, stb.) Minden módszer jó, ha megfelelő tisztasággal és hozzáértéssel használják, de több módszer keverése ahhoz hasonló eredményhez vezet, mintha Mozartot, Beethovent és Bachot egyszerre hallgatnád a nagyobb zenei élvezet céljából. Nem tesz jó neked, és nem tesz jót a segítségkérőnek sem.
BACK TO TOP