Király és Királynő Beavató Útja

EGY ERŐbe VEZETŐ SZAKRÁLIS SZÍVZARÁNDOKLAT EGYIPTOMBAN

2022. április 22 – május 6.

 

Egyesítettük a szíveinket és repültünk keresztül az Univerzumon, újra hitet tettünk Isten, az emberiség és egymás mellett.  Új szikra járta át a tudatosságunkat, átélésünk intenzívebbé vált, és ez varázserőt vonzott felénk. A felismerés és az erők egyesítésének pillanata volt ez. Férfi és Nő egy erővé váltunk. Nő és Férfi igazságának egyesítése elhozta az egyensúly erejét az Egységbe.”

(FloAeviaMagdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Sokan érezzük már, hogy olyan életre, párkapcsolatra és közösségre vágyunk, amit a szívünkben érzünk, de szavakkal nagyon nehezen leírható. Nem támaszkodhatunk a múltbeli tapasztalatainkra, mert új frekvencia van születőben, de a lelkünk mesél. Mesél egy olyan ősi bölcsességről, amelynek magjai már rendelkezésünkre álltak, de a magokat meg kell keresni és új tudatosságal feltölteni, hogy gyönyörű, szívből születő életvirág nyilhasson belőle.

Egyiptom… évezredek óta a misztériumok és titkok világa. Alig van ember a földön, aki ne szeretné személyesen is átélni, megtapasztalni ezen egyedülálló, évezredekig fennálló birodalom csodáit. Pusztán a kövek látványa nem vonzana oda annyi embert évről évre, ha nem volna ott még valami más is… Az a spirituális energia, amit egyszer – bármikor – lecsatornáztak és rögzítettek is, évezredeken át ott marad, és most is ott van. Megnézni nem lehet. Megtapasztalni annál inkább!

Utazz velünk!  

Figyelj! Egyiptomba nem kérnek védettségi igazolványt, PCR teszttel tudsz utazni!
  • Izgalmas útvonalat állítottunk össze. Bejárjuk Egyiptom északi, déli- és középső részét. Egy olyan utat járunk be, amely anno a fáraó és a királynő szent házasságkötésének felkészítő, beavató útja volt.
  • A látnivalók egyedülállóak. Az expedíció vezetői úgyszintén.
  • Az úton velünk lesz  egy szufi (az Iszlám ezoterikus igazságát képviselő) egyiptológus idegenvezető.
  • Veres Kriszta, Balogh Béla, Arató Mónika és Mohamed El Zawahry az utazást tudással, információkkal, szertartásokkal és gyakorlatokkal teszik még emlékezetesebbé.
  • Három folntos szakrális helyszínen, Templomban van privát engedélyünk, amikor két órára csak a csoportunk tartózkodik a Templomban.
  • Exkluzív nílusi hajózáson veszünk részt teljes ellátással, külön, csak a csoportunkat szállító hajóval, mely csodás helyszín a tanításokhoz, jógához, meditációkhoz.
  • Bejárunk egy férfi és női transzformációs folyamatot.
  • A misztérium transzformációjában való elmélyülést a szakrális helyszínek, az idegenvezetés, a tanítások, a szakrális szertartások, a kundalini és yin jóga segíti.
  • Csodálatos körülmények és finom ételek várnak (vegetáriánus is).
  • Az utazás tengerparti pihenéssel ér véget a Földközi- tengernél, hazafelé pedig még az alexandriai könyvtárat is megnézzük.

A helyszínek:

*Kairó

*A Szfinx és a gizai fennsík bejárása, mert így nyílnak fel a titkok, melyeket a turisták nem látnak. Privát idő a csoportunknak a Szfinx tappancsai között!

*Az Elefánt sziget Núbiában

*Abu Simbelben Hathor-Nefertari Temploma, az egykori Hathor Misztérium Iskola és II. Ramszesz Temploma

*Papnők szigete, azaz egykori Szent Sziget és Ízisz Temploma Aswanban privát idővel!

*Edfu temploma

*Al Kab temploma

*Karnak Temploma a keleti parton, külön a csoportnak meditáció Sekhmet Szentélyében

*Marsa Matrouh

*Siwa. Sóbánya tavak, Fehér hegy, Kleopátra fürdője, Orákulum templom

*Pihenés a csodálatosan kék lemúriai tengerparton

*Alexandria

Az utazás vezetői

Az utat a Travel Trend egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, a spirituális rész vezetője és az energia-folyamatok megtartója Veres Kriszta, Balogh Béla, Arató Mónika és Mohamed El Zawahry.

Veres Kriszta * szakrális elvonulások vezetője, lélek gyógyító, papnő, tanító

Avalonban emlékeztem vissza a bennem élő Papnőre és arra a papnői és női útra, melyet számos inkarnációban jártam. A Szakrális Női erő ébresztését szolgálom hosszú évek óta, Magyarországon az évekig működő Istennő Templommal, a ma is működő Papnő Iskolákkal és a különböző workshopokkal, szakrális utazásokkal és online tanításokkal. 2010-ben hívott magához Ízisz Földje, Egyiptom, és 2011 óta itt van az otthonom. Szerelemben élek ezzel a Földdel és az ősi misztériumaival, melyek folyamatosan nyílnak, ahogy egyre több templom és szakrális hely enged magához, melyeket aztán szeretettel osztok meg mindazokkal, akik a Világ különböző pontjairól eljönnek az útjaimra. Egyiptom kinyitotta a szívem az EGY keresésére, különböző spirituális utakon és a Női-Férfi EGYségen keresztül is.

 

 

Balogh Béla * író, tanító, mérnök, az Álomvölgy Meditációs Központ megálmodója, megvalósítója és vezetője

Számomra a reinkarnáció nem hit kérdése, hanem tény. Egyiptomi inkarnációm viszont nem csak nekem volt. Aki vonzódik az egyiptomi misztériumokhoz, aki szívében vágyik arra, hogy ezeket a helyszíneket lássa, vagy újra lássa, jó eséllyel magában hordozza egyiptomi inkarnációjának rezgéseit. Az emlékek felébredéséhez elég lehet egy nagy energiákat hordozó helyszín és egy biztonságosan és jól vezetett meditáció. Nem tudhatjuk előre, kinek melyik beavató templom, vagy szakrális helyszín segít megnyitni a belső látását, kinyitni az emlékek tárházát, de a gondosan kiválasztott útvonal annyira összetett és egyedülálló, hogy minden bizonnyal egy életre szóló élmény lesz mindannyiunk számára.

 

 

 

Arató Mónika* író, tanító, papnő, kundalini és yin jóga instruktor

Papnőként és kundalini jóga tanárként az élet teljességének megteremtésében, a szakrális szerelem és szexualitás témakörének tanításában mélyedtem el legfőképpen az elmúlt 10 évben. Rendszeresen tartok jógaórákat, workshopokat, illetve elvonulásokat itthon és külföldön is. Egyiptomba, Indiába és Franciaországba szerveztem és kísértem eddig csoportokat.

2018. februárjában Veres Kriszta barátnőmmel vezettük Egyiptomba az Egy erő elvonulást, akkor már 1,5 éve dolgoztunk a férfi és a nő szakrális egyesülésének témájában. Az utazás során kapcsolódtunk a fáraók és feleségeik, a királynők beavató helyszíneivel, és ez erős transzformációt indított be sokunk életében. Házasság, gyermekáldás, szakmai előmozdulás, a belső erő felébredése, a női és férfi varászlói energiák megerősödése történt sok csapattagnál, akik velünk utaztak. Olyan erőt hoztunk onnan haza, ami szavakkal nehezen leírható. Külön ajándéka Egyiptomnak, hogy mindezeket az egyéni transzformációkat ilyen gyönyörű helyszíneken, csodálatos és titokzatos építményekben, és varázslatos természeti környezetben élhetjük át. Egyiptom számomra olyan, mint a bőség földje, ahol minden gazdagon terem: a látnivalók, az exkluzív szállások, a finom és bőséges ételek, az emberek kedvessége mind hozzájárul, hogy úgy érezzük, hogy a sors a tenyerén hordoz minket.

Mohamed El Zawahry (Karim) * Egyiptom szülötte, egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője.

A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát. Vezetése alatt a szufi bölcsek minden tudása megjelenik a térben, és Karim nagy szeretettel, nyitott szívvel közvetíti a tanításokat.

 

 

 

 

 

A tervezett program

Április 22. Érkezés Kairóba, vacsora Krisztánál & Karimnél, szállás a csodás Mena House Hotelben

Április 23. Nyitó Szertartás a Szfinx tappancsai között (privát idő), majd Gizai Fennsík bejárása, délután szabad idő, fakultatív lehetőség szertartás-ruha vásárlásra, utazás Aswanba

Április 24. Núbiai Falu és Elefánt Sziget Temploma

Április 25. Abu Simbel

Április 26. Privát idő (2 óra) Ízisz Templomában, Papnő Kapu, kihajózás a dahabeyaval, hajón EGY ERŐ tanítás

Április 27. Edfu Temploma, a hajón EGY ERŐ tanítás

Április 28. Al Kab Temploma, hajón EGY ERŐ tanítás

Április 29. Karnak Temploma, repülés Kairóba, utazás Marsa Matrouhba

Április 30. Utazás Siwaba, Sóbánya tavak, vacsora a régi városrészben

Május 1. Szerelem Szertartások a Sivatagban, vacsora és éjszaka a Taziry Ecolodge Hotelben, Szufi szertartás

Május 2. Délelőtti meditáció az Ecolodgeban, a Fehér Hegynél, délután Kleopátra fürdője, Orákulum Templom

Május 3.  Kora reggel utazás az Északi Partra

Május 4. Lemúriai tengerpart

Május 5. Utazás Alexandrián keresztül Kairóba, szállás a repülőtéren

Május 6. Hazarepülés

Részvételi díj:

3240 USD/fő kétágyas szobában minimum 20 fő utas esetén

Egyágyas felár: 950 USD/person

EARLY BIRD Kedvezmény!

A részvételi díj 3120 USD/fő (kétágyas szobában),

amennyiben jelentkezésed és az előleg befizetése megtörténik

DECEMBER 15-IG.

A núbiai Faluban az új rész falurészben való szállás felára: 75 USD/fő 3 éjszakára kétágyas szobában

Az ár tartalmazza:

1 éjszaka Kairóban a Mena House Hotelben, 3 éjszaka a Núbiai Faluban, 3 éjszaka a dahabeyan, 1 éjszaka Marsa Matruhban 5csillagos szállodában, 2 éjszaka Siwaban a Shali Lodgeban, 1 éjszaka Siwaban a Taziry Ecolodge Hotelben, 2 éjszaka az Északi Parton 5csillagos szállodában, 1 éjszaka reptéri szállodában, reggeli és vacsora (a sivatagban könnyű ebéd is, a dahabeyan ebéd és alkoholmentes italok is), transzferek, kirándulások a program szerint, belépőjegyek, Egyiptológus-idegenvezető, spirituális idegenvezetés, borravalók (hotelek, sofőrök, templom-őrök), privát idő a Szfinx tappancsai között, Ízisz Templomában és az Orákulum Templomban

Az ár nem tartalmazza:

a repülőjegyet (nemzetközi és belföldi), az egyiptomi vízumot (25USD), a Covid tesztet, a további italokat és étkezéseket, személyes borravalót, a piramisok belső belépőjegyét, biztosítást

 

Ha hív az út,jelentkezni az info@simratyogaworld.com e-mail címen tudsz 2021. december 15-ig kedvezményesen!

Az üzenet tárgysorába, kérjük írd be: Egy Erő- Egyiptom

Várunk szeretettel!

Mónika, Béla, Kriszta és Karim

 

BACK TO TOP