AJÁNDÉKUTALVÁNY – 2024- Megteremtem eddigi életem legboldogabb évét ONLINE kurzus

Category:
Availablity

Elfogyott

Ft
Ft

Szeretettel ajánljuk a karácsonyfa alá az online kurzus AJÁNDÉKUTALVÁNYÁT,amely akár kinyomtatva  – akár digitálisan odaadható a megajándékozottnak!

Ha szeretnéd a szeretted jövő évét a lehető legjobbá tenni, akkor vegyél neki ajándékba egy olyan tudásanyagot, amely akár az egész életét megváltoztathatja, boldogabbá és szebbé teheti!

Kurzus ajánló:

Lehet, tudtál róla korábban, de az is lehet, hogy csak most fogod felismerni: valójában teremtő erővel rendelkezel. Nem is akármilyen teremtő erővel. Isteni teremtő erővel. Szó szerint. Amennyiben azt gondolnád, hogy ez túlzás, nos, remélhetőleg az online kurzus első része után már sikerülni fog másképp tekintened magadra és a világra. Biztosan hallottál már filmcsillagokat vagy rendkívül sikeres élsportolókat nyilatkozni. Szinte mindannyian ugyanazt a sikertitkot mondják el: „Volt egy álmom, és kitartottam mellette.” De pár dolog azért kell még hozzá, hogy az álmod valóra váljon. Ebben szeretnénk segíteni. És, hogy tudunk-e? Nos, olyan életet élünk, amilyet szeretnénk, azzal foglalkozunk, ami örömet szerez, és ez sokkal inkább nevezhető „játék”-nak, mint munkának. Ha szeretnéd az életedet játékosan, vidáman és elégedetten élni, akkor tarts velünk!

FONTOS: a megrendelés megjegyzésébe kérünk írd be a megajándékozott nevét és e-mail címét, hogy az online hozzáférést el tudjuk küldeni számára január 5-én.  (Mindig csak a megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni a hozzáférést.) A megrendelést/befizetést követően 3 napon belül e-mailen kapod meg csatolmányként az ajéndékutalványt, amelyet kinyomtatva vagy digitálisan is átadhatsz a megajándékozottnak.

A 2024 Online kurzus Ajándékutalvány ára: 25.500 HUF/db.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

SKU: N/A

Leírás

ONLINE kurzus AJÁNDÉKUTALVÁNY

További információk

Dátum

2024. január 5.

Időtartama

4 hét

Helyszín

ONLINE kurzus

Oktató

Arató Mónika és Balogh Béla