Tavaszi Újjászületés * elvonulás Álomvölgyben 2023.03.24-26. BETELT!

Balogh Béla, Arató Mónika és az Álomvölgy Meditációs Központ szervezésében

 2023. március 24-25-26.

A tavasz a méregtelenítésnek, a test vitaminnal való feltöltésének, a megerősödésnek, és egy külső-belső újjászületésnek az ideje. A tavaszi napéjegyenlőségtől (március 21.) kezdődő időszak az élet áramlásának begyorsulását is jelzi, amikor a teremtőerőnk fokozódik, és a teremtéseink láthatóvá kezdenek válni a fizikai síkon is. A teremtéshez energiára van szükség, így tavasszal újratöltjük energiaraktárainkat, újjászületünk energetikailag a hosszú, téli hónapok után. Amennyiben valóban közelebb szeretnél kerülni az Univerzum titkaihoz és a Teremtő szeretetéhez, érdemes felkészítened testeset- lelkedet, hogy a  spirituális fejlődéssel járó csodálatos energiaáramlást képes legyen befogadni, magad és a világ javára fordítani.

Az elvonulást vezetik:

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

17 éve meditálok és jógázok napi rendszerességgel. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma egy szabad, inspiráló, alkotó életet élek. Sok olyan tanítást és gyakorlatot alkalmazok magam is, amelyek minden téren emelik az életemet, és szívesen megosztom mindazokkal, akik teljesebb és boldogabb életre vágynak. Mivel az életem egyik fő drive-ja, hajtóereje, hogy folyamatosan újjászüljem magam, így egyrészt nagy gyakorlatom van benne, másrészt sok olyan módszert, gyakorlatot összegyűjtöttem, amelyek az újjászületésben segítenek.

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

Meditációs múltam 30 évre tekint vissza, de leginkább A Végső valóság és A tudatalatti tízparancsolata c. könyveim váltak ismertté. Az elmúlt 9 évem intenzív „teremtő” munkával telt, melynek eredménye a Piliscsabán felépült Álomvölgy Meditációs Központ. A meditációs gyakorlataim során azt vettem észre, hogy időnként olyan minőségű és mennyiségű energia áramlik át rajtam, amit nehéz elviselni. Nem mondhatnám, hogy kellemetlen, de nem is egy kellemes érzés. Feszítő, kicsit nyugtalanító, folyamatosan apró mozdulatokra ösztönző érzés, amely egyszerűen annak tulajdonítható, hogy az idegpályák nehezen viselik el a nagyobb terhelést.  Nem sok kellett hozzá, hogy felismerjem: a  kiegyensúlyozott spirituális fejlődéshez a fizikai testet és az idegpályákat is erősíteni kell.

Vendégtanár:

Kerekesné Molnár Zsuzsanna * barnaöves Nia tanár, rehabilitációs és prevenciós tréner

 

A Nia a Test Útja, öngyógyítás az önfeledt, örömteli mozgáson keresztül. Az érzékelés művészete kilenc mozgásforma mozdulatainak és energetikájának fúziója, amelyből három a táncművészet, három a harcművészetek, három pedig a gyógyító mozgás világából ered.

“A Nia számomra egyesíti mindazt, amivel foglalkoztam, amit tanultam és tapasztaltam eddigi életem során: a táncot – hisz balettművészként táncoltam az Operaházban -, majd a Dévény módszert megismerve speciális testképző gimnasztikát tanítottam, így kerültem közel a gyógyító mozgáshoz, miközben néhány évig gyakoroltam a kyokushin karatét, így a harcművészetben is szereztem némi jártasságot. Karate-mesterem mutatta meg az utat a spirituális fejlődés felé is, így az évek múlásával egyre inkább holisztikusan szemlélem a fizikai test gyógyulásának lehetőségeit. Nia tanárként, rehabilitációs és prevenciós trénerként segítem a hozzám fordulókat abban, hogy helyesen tanulják meg használni a Testüket, ezzel minél jobb életminőséget biztosítva maguknak és más technikákat is használva (pl.kronobiológia, pszihogenetika) spirituális fejlődésük örömteli otthonát is megleljék benne.”

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

Az elvonulás helyszíne:

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

 

Megközelítés:

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

Szállás:

Elhelyezés fűtött, összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban, illetve jurtákban.

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés. Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

Az elvonulás programja:

1. nap

Érkezés: 14:00.- 15.00. között. A program 15:30- kor kezdődik.

 • Bemutatkozás, egymás megismerése, csoportenergia megteremtése.
 • A test teljes átnyújtása yin jógával.
 • Mire van szükséged az emelkedéshez, test, lélek, szellem szinten? Energiatestek. Tisztítókúrák.- Előadás
 • 19:00. Vacsora
 • Esti gyógyító hangfürdő: te csak pihensz, míg a különböző hangok, hangszerek segítségével finom, gyógyító energiákkal, és rezgésekkel kényeztetünk
2. nap
 • 8:00-8:30. Reggeli napindító jóga
 • 8:40-10:30 reggeli és pihenés
 • 10:30-13:30 Hányszor születsz újjá az életed során?- Előadás, Tanulás, egyéni és csoportmunka, REBIRTHING kundalíni jóga gyakorlatok
 • 13:30.- 15:30 ebéd és pihenés
 • 15:30-17:00. Labirintusjárás
 • 17.00.-18.00. szünet és pihenés
 • 18:00-19:00 Vacsora
 • 19.30.- 20.30.  Esti gyertyafényes regeneráló meditáció
3.nap
 • 8:00- 9:00. Reggeli napindító jóga
 • 9.00.-11.00.-tól reggeli és pihenés, séta a szabadban
 • 11:00.- 12.00. Újjászületés tánc Molnár Zsuzsival
 • 12.00.-12.30. Szünet
 • 12.30.- 13.15. Meditáció a kupola alatt
 • 13.30.- 14.30. Ebéd
 • 14.30.- 15-15. Zárókör
 • Összepakolás és hazaindulás 16 óra körül.

 

A második napon a szünetekben be lehet jelentkezni fél órás gyógy- és frissítő masszázsra illetve egy órás olajos, egész testes ayurvédikus massszászra előzetes bejelentkezés alapján! A masszázsnak külön díja van.

Masszőrök:

Somogyi Gábor * sportmasszőr

 

Fél órás masszázs

 

 

 

 

Sarun Kovalam * indiai ayurvédikus masszőr

 

Fél órás fej, nyak, vállmasszázs, vagy egy órás ayurvédikus teljes test masszázs

 

 

A masszázsokra a szombati napra itt lehet bejelentkezni előre: gyongyosi.laszlodr kukac gmail.com

 

Részvételi hozzájárulás:

69 000 Ft/fő- mobilházas elhelyezéssel két ágyas szobákban, teljes programmal és étkezéssel

64 000 Ft/fő– jurtás elhelyezéssel, teljes programmal és étkezéssel

Fizetés:

Jelentkezéskor 40 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

JELENTKEZEM AZ ELVONULÁSRA

BACK TO TOP