Egyek vagyunk! Víz és Tűz! A Hold és a Nap! A múlt és a jövő! Nő és férfi! A fent és a lent!

Nem létezhetünk egymás nélkül. Csak emlékeznünk kell.

Tudni, hogy mi az, ami összeköt bennünket. Amint emlékezünk egymásra, egyesülünk.

A május a szerelem hónapja, és ilyenkor mindig érdemes rácsatlakozni arra az energiára, ami a természetben történik. A természet ilyenkor legragyogóbb megnyilvánulását adja, önzetlenül. A szemet gyönyörködtető virágok, az orrot csiklandozó illatok a levegőben, a bőrünket simogató napfény, és a könnyed, tavaszi szél, mind-mind kényeztet minket, legpompázatosabb formáját adva.

Ha összekapcsolódunk a bennünk élő fénymaggal, és tudatába kerülünk saját szépségünknek, egyediségünknek, értékességünknek és ragyogásunknak, akkor mi is olyanná válunk, mint a legszebb virág, a legszebb fa: ontjuk a saját energiánk esszenciáját szabadon, félelem nélkül, könnyedén és örömben.

A szerelem egy életérzés: mikor tudod, hogy áldott vagy, tudod, hogy kegyelemben lépkedsz, nyitott vagy az élet ajándékaira, és engeded a szívedet ragyogni. Érzékeny és éber vagy a körülötted lévő energiákra, és a szíved vezetésével engeded magadhoz a veled harmonikusan vibráló energiákat, embereket, helyzeteket. Ezt a ragyogó érzést, és áramlást tudod egyre magasabb szinten megosztani a pároddal is. Együtt ragyogva pedig a saját lélek-esszenciátok fénye ragyogja be a világotokat.

Arra, hívunk, hogy csatlakozz hozzánk, és légy még tudatosabb mindarra az ajándékra, amit az élet tartogat számodra. Tanításainkon keresztül be tudod hívni, meg tudod teremteni és élni az aranykori párkapcsolatot! Áldás

Szerelemkehely

aranykori párkapcsolati elvonulás az Álomvölgyben

Balogh Bélával és Arató Mónikával

2022. május 13-14-15. 

Piliscsaba, Álomvölgy Meditációs Központ

 

Mindez kicsit távolabb a nyüzsgő világtól, az Álomvölgy Meditációs Központ épületében és kertjében, finom ételekkel, kényelmes alvóhellyel, vidámsággal és esti tábortűzzel fűszerezve. Szeretettel várunk.

Az elvonulást vezetik:

Balogh Béla és Arató Mónika

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

A párkapcsolatot a legmagasabb szintű jógának nevezik. Az aranykori párkapcsolat, amelyet képviselünk, olyan mély kapcsolódás, amelyben a felek tökéletes harmóniában vannak, emelik egymást, és közösen valami még magasabb szintű dolgot adhatnak a világnak. Én mindig ilyen kapcsolatra vágytam, ezért évekig kutattam, kerestem, majd össze is foglaltam azokat a titkokat magam és mások számára, amivel boldoggá varázsolhatjuk az életünket. 13 éve tanítok, és a párkapcsolat témájában már több elvonulást, online kurzust, és workshopot tartottam, nagyon közel áll a szívemhez. Ezen az elvonuláson már az áprilisban induló egyiptomi Király és Királynős elvonulásunk rezgése, tapasztalata és tudása is ott lesz velünk.

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

Mindenkinek más területen van tanulnivalója. Számomra a párkapcsolat volt az, ahol talán a legtöbbet tévedtem, a legtöbbet tapasztaltam, és ennek következményeként a legtöbbet tanultam is. A választásokon sok múlik, és ha ott elvéted, a jószándék nem biztos, hogy elég. Ma már messziről felismerem, hogy egy lehetséges párkapcsolat milyen lehetőségeket, és milyen karmikus csapdákat rejt, ill. azt, hogy mire kell odafigyelni még akkor is, ha minden nagyon jól működik.

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel! Várunk, ha párkapcsolatban is, és akkor is, ha most teremted!

Az elvonulás helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

Szállás:

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.   Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd (ennek van 10 000 Ft felára)!

10 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (59 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.   Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

Az elvonulás programja:

Az elvonulás pénteken 15 órakor kezdődik.

Hallgathatsz előadásokat Bélától és Mónikától, fejlesztheted a tudatosságodat kundalini és yin jóga gyakorlatokon, meditációkon, egyéni és páros teremtés gyakorlatokon keresztül, és szerelembe avató szertartásokon vehetsz részt. Mindezt gyönyörű környezetben és megtartó közösségben.

Bőven rendelkezésre áll majd pihenő idő is, hogy integrálni tudd magadban a tapasztalatokat.

A részletes programot minden résztvevő számára előre megosztjuk.

 

Részvételi hozzájárulás:

65 000 Ft/ fő, mobilházas elhelyezéssel, napi háromszori étkezéssel, és a teljes programmal

59 000 Ft/fő jurtás elhelyezéssel, napi háromszori étkezéssel, és a teljes programmal

Fizetés:

Jelentkezéskor 30 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással.

A részvételi díj fennmaradó részét készpénzben kérjük befizetni a program indulásakor.

Szeretettel várunk!

Mónika és Béla

JELENTKEZEM AZ ELVONULÁSRA

 

Jelentkezéskor a közleményben add meg, hogy hol szeretnél aludni (jurta vagy mobilház)! A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

BACK TO TOP