KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

Az utóbbi időben egyre többen kerestek meg azzal az igénnyel, hogy szeretnének egy hosszabb, személyes beszélgetést, melynek során megoszthatják gondjaikat, problémáikat. Ezt a lehetőséget igyekszem biztosítani, telefonos időpont egyeztetés alapján. Ugyanakkor – és ugyanitt – lehetőség nyílik a POLARIS -7 polarizált fénnyel működő lámpasor igénybevételére, a pillanatnyi energetikai állapot felmérésére, ill. a lámpa használata utáni eredmények ellenőrzésére (bővebb információ: http://www.polaris7ch.com/index.html).

Szeretném világosan megkülönböztetni a személyes beszélgetést és a Polaris-7 lámpasor igénybevételét a piliscsabai Álomvölgy Meditációs Központban (Panoráma u. 15. ) történő segítségnyújtástól, melyre továbbra is az internetes felületen lehet bejelentkezni. Sajnos a segítségkérők egyre nagyobb száma miatt ott nincs lehetőség hosszabb beszélgetésre.

A személyes beszélgetések helyszíne tehát: Piliscsaba, Magdolnavölgy, Szarkaláb köz 1/B. Az elérhetőségem 06306129727, ill. bela@lords.com.

A személyes konzultációért anyagi ellenszolgáltatást nem kérek!