Szakrális párkapcsolat és szexualitás * elvonulás Álomvölgyben május 5-7.

Szakrális párkapcsolat és szexualitás

elvonulás az Álomvölgyben

Balogh Béla és Arató Mónika és az Álomvölgy Meditációs Központ szervezésében

2023. május 5-6-7.

Piliscsaba, Álomvölgy Mediációs Központ

 

A szerelem egy életérzés. Azt hinnéd talán, hogy a párodtól függ, de valójában önmagad csodálatos állapotát szereted, amikor vele vagy. És tudod, hogy áldott vagy, tudod, hogy kegyelemben lépkedsz, nyitott vagy az élet ajándékaira, és engeded a szívedet ragyogni, mert jelenlétében valóban felragyog a szíved, és jelenlétedben az övé. Ha a kapcsolat valóban félelmek és féltékenység nélküli, ketten együtt ellenállhatatlanTeremtő Erővel rendelkeztek. Persze, ahol túl nagy és erőteljes a Fény, ott automatikusan megjelenik a sötét oldal is, hogy próbára tegye, hogy megtalálja a gyenge pontjait – ha vannak -, és, ha sikerül, akkor szétválasszon.  Amikor szakrális párkapcsolatban élsz, és a szexualitás sem a hétköznapi céllal és szinten zajlik, a kapcsolat gyakorlatilag kikezdhetetlen, ugyanakkor sokkal magasztosabb célja van, mint a kölcsönös örömszerzés és boldogság. Fényetekkel és teremtő erőtökkel önként fogtok beállni az emberek és az egész emberiség szolgálatára. Ez pedig olyan belső békéhez, örömhöz és harmóniához vezet, olyan magasságokba repít, ahol már sehol nem látsz többé bűnt, és a legnagyobb megértéssel és együttérzéssel fordulsz minden embertársad felé.

Arra, hívunk, hogy csatlakozz hozzánk, és készülj fel tudatosan a szakrális párkapcsolatra és szexualitásra, légy tisztában a lehetőségeiddel, de tanuld meg felismerni és legyőzni azokat az erőket is, amelyek próbára tesznek. Áldás

Az elvonulást vezetik:

Balogh Béla és Arató Mónika

Aranykori elvonulások

 

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

A párkapcsolatot a legmagasabb szintű jógának nevezik. Az aranykori párkapcsolat, amelyet képviselünk, olyan mély kapcsolódás, amelyben a felek tökéletes harmóniában vannak, emelik egymást, és közösen valami még magasabb szintű dolgot adhatnak a világnak. Én mindig ilyen kapcsolatra vágytam, ezért évekig kutattam, kerestem, majd össze is foglaltam azokat a titkokat magam és mások számára, amivel boldoggá varázsolhatjuk az életünket. 15 éve tanítok, és a párkapcsolat témájában már több elvonulást, online kurzust, és workshopot tartottam, nagyon közel áll a szívemhez. Ezen az elvonuláson az évekig (és jelenleg is) tartó önmunka, a kundalini jóga humanológiai tudása, számos itthoni és külföldi szakrális út tapasztalataiból átszűrt élményt szeretnék átadni.

 

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

Mindenkinek más területen van tanulnivalója. Számomra a párkapcsolat volt az, ahol talán a legtöbbet tévedtem, a legtöbbet tapasztaltam, és ennek következményeként a legtöbbet tanultam is. A választásokon sok múlik, és ha ott elvéted, a jószándék nem biztos, hogy elég. Ma már messziről felismerem, hogy egy lehetséges párkapcsolat milyen lehetőségeket, és milyen karmikus csapdákat rejt, ill. azt, hogy mire kell odafigyelni még akkor is, ha minden nagyon jól működik.

 

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel! Várunk, ha párkapcsolatban is, és akkor is, ha most teremted!

Az elvonulás helyszíne:

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

 

 

Megközelítés:

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

 

Szállás:

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.

10 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (64 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.  Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

Az elvonulás programja:

Az elvonulás pénteken 15 órakor kezdődik.

Hallgathatsz előadásokat Bélától és Mónikától, fejlesztheted a tudatosságodat kundalini és yin jóga gyakorlatokon, meditációkon, egyéni és páros teremtés gyakorlatokon keresztül, és szerelembe avató szertartásokon vehetsz részt. Mindezt gyönyörű környezetben és megtartó közösségben.

Bőven rendelkezésre áll majd pihenő idő is, hogy integrálni tudd magadban a tapasztalatokat.

A részletes programot minden résztvevő számára előre megosztjuk.

 

Részvételi hozzájárulás:

69 000 Ft/fő- mobilházas elhelyezéssel két ágyas szobákban, teljes programmal és étkezéssel

64 000 Ft/fő– jurtás elhelyezéssel, teljes programmal és étkezéssel

 

Fizetés:

Jelentkezéskor 40 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

JELENTKEZEM AZ ELVONULÁSRA

BACK TO TOP