Programok

— A Lélek Bölcsessége —

— Egy napos tanfolyamok —

Himalája

» A LÉLEK BÖLCSESSÉGE «

A modern tudomány az ősi bölcsesség és a tiszta lelkiség tökéletes harmóniája…

Célunk, hogy a modern tudomány, az ősi bölcsesség és a tiszta lelkiség tökéletes- torzításmentes szintézisét hozza létre. Célunk, hogy érthető, kipróbálható és megtapasztalható gyakorlat-orientált tudást közvetítsünk.

Tiszta forrásból merítünk…

Bölcsesség alatt mi a tapasztalati úton megszerezett, szeretettel és megértéssel átitatott tudást értjük, amely nem elméleti, hanem gyakorlati síkon mozog. A tanfolyamokon természetesen az adott témák elméleti hátterét is körüljárjuk, a lényeg azonban azon van, hogy mit és milyen módon tudunk átültetni a mindennapi életünkbe. Nem elméleti tudást, hanem gyakorlatok által megélt tapasztalatokat igyekszünk biztosítani, hiszen gondolkodásunkat, viselkedésünket és világképünket saját tapasztalataink határozzák meg.

Mindenki számára nyitott és elérhető…
Aki szeretne és hajlandó tenni önmagért, embertársaiért hatékony eszközök birtokába juthat.

 Ma az emberek döntő többsége állandó időhiánnyal küzd, folyamatosan megoldandó problémák és feladatok kötik le a figyelmét, túlpörgetett tempóban, hatalmas információáradatban éli az életét. Ennek motorja a technológiai fejlődés, amely sok esetben inkább figyelemelterelés a lényeges kérdésekről, ám a mai kor emberét lényegében mégis ugyanazok a kérdések foglalkoztatják, amelyek évezredek óta az emberiség alapvető kérdéseit képezik:

Kik vagyunk? Honnan jövünk? Merre tartunk? Mi történik a fizikai testünk halála után? Legyőzhetjük-e a félelmeinket? Hogyan nyerhetjük vissza felborult testi és lelki egyensúlyunkat? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre, ha szeretnénk harmóniában, egészségben, bőségben élni? Megtalálhatjuk-e a megalapozott, biztos tudáson alapuló válaszokat az élet nagy kérdéseire? A derűs, kiteljesedett élet csak kevesek privilégiuma, vagy mindenki számára elérhető?

Egy teljesebb élet felé…

A tanfolyamok segítségével lehetőségünk van saját valódi lelki természetünk felismerésére, ezáltal fejlődésünk bölcs szeretetben és minden élet szeretetében teljesedhet ki. Megérthetjük, hogy a szeretet nem csupán egy érzés a szívben, hanem egy hatalmas erő, ami az egész Univerzum motorja. Lehetőségünk nyílik megtanulni, hogyan használhatjuk a szeretet erejét mindennapi életünkben, önmagunk és mások megsegítésére, egy teljesebb, harmonikusabb és szebb élet megvalósítására, mindannyiunk örömére. Természetesen mindez csak lépésről lépésre történhet, hiszen mindenki a saját útját járja, a saját tempójában.

A programokon az általad választott sorrendben vehetsz részt. Kivételt képez a "Teremtés I és II", amelyeknek előfeltétele a 1. "Bevezetés a Meditációba" és a 2. "Mit tehetünk magunkért".

Az egyes programokról bővebb információ:

1. » Bevezetés a meditációba

2. » Mit tehetünk magunkért

3. » Gyermekmeditációs tanfolyam

4. » A lélek gyógyító csendje

5. » Életvitel felsőfokon

6. » Megbocsájtás - elengedés

7. » Érzelmek és gondolatok ellenőrzése

8. » Csendkurzus

9. » A spiritualitás nagy kérdései

10. » Gyermekmeditáció – II. rész

11. » Teremtés – I. rész

12. » Teremtés – II. rész

13. » Gyermekmeditációs foglalkozás

14. » Önismeret és párkapcsolat

15. » Utak és útvesztők

triquetra

A programokról bővebb információ és jelentkezés:

A Lélek Bölcsessége weboldalán: https://alelekbolcsessege.hu/

A Lélek Bölcsessége hivatos honlapja

Sok szeretettel várunk Minden Érdeklődőt tanfolyamainkon!

» A Lélek Bölcsessége facebook oldal «

triquetra