Érzelmi- gondolati harmonizáló hétvége szeptember 20-22.

Érzelmi- gondolati harmonizáló hétvége

Balogh Béla, Arató Mónika és az Álomvögy Központ közös szervezésében

2023. szeptember 20-21-22.

Piliscsaba, Álomvölgy Meditációs Központ

 

Világunkban minden gyorsan változik, és ez – akár tudomást veszünk róla, akár nem – rendkívül megterheli a gondolati és érzelmi alkalmazkodási képességünket. A gondolatainkban és érzelmeinkben jelentkező zavaró tényezők viszont folyamatosan hatást gyakorolnak a fizikai testünkre, így aztán hol itt, hol ott jelentkezik valami kényelmetlen vagy kellemetlen tünet.

Ez a hétvége lehetőséget biztosít arra, hogy felismerjük a testi tünetek mögött meghúzódó valódi gondolati és érzelmi okokat, de ez csak az első lépés. Az energetikai harmonizálás hatása olyan, mintha letennénk a súlyos hátizsákot, kiegyenesednénk és végre szabadon fellélegeznénk. Persze, azt is meg kell tanulnunk, hogy hogyan ne vegyük újra magunkra ezt a terhet, és mire figyeljünk, ha már sikerült helyreállítani a harmóniát.

A programot nem tervezzük túl sűrűre, és minden résztvevő számára biztosítunk lehetőséget személyes beszélgetésre, energetikai harmonizálásra és auratisztításra a kupola alatti szakrális térben.

Ennek az időszaknak a próbatétele arról szól, hogy meg tudod-e gyógyítani, ami gyógyulásra vár, el tudsz-e határolódni a negatív gondolatoktól és érzelmektől,  és van-e benned annyi kitartás és erő, hogy a fókuszodat azon tartsd, amit meg szeretnél tapasztalni. Így tudod megteremteni a saját valóságodat.

Az elvonulást vezetik:

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító és Balogh Béla * Író, spirituális tanító

 

 

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Az elvonulás helyszíne:

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

 

 

Megközelítés:

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

 

Szállás:

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban.

10 személy 2 db jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (75 000 Ft). 

 

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés. Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

 

Az elvonulás programja:

Pénteken érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 15:00- kor kezdődik. Vasárnap a program 15 óra körül ér véget.

A program tartalmaz tanításokat, egyéni és páros gyakorlatokat, meditációkat, kundalini és yin jógát, egyéni tanácsadást Bélánál és Mónikánál, kupola alatti meditációt, koncertet.

 

Részvételi hozzájárulás:

79 000 Ft/ fő  (mobilházas elhelyezéssel)

75 000 Ft/ fő ( jurtában)

 

Fizetés:

Jelentkezéskor 40 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással.

A fennmaradó 39 000 vagy 35 000 Forintot (szállástól függően) a program kezdetekor a helyszínen.

 

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét (programok szállás, étkezés)!

 

JELENTKEZEM AZ ELVONULÁSRA

BACK TO TOP