Gyógyító meditációs hétvége

Arató Mónikával és Balogh Bélával

2022. március 18-19-20.

Piliscsaba, Álomvölgy Meditációs Központ

 

Ahhoz, hogy felül emelkedjünk a környezetünk lehúzó hatásain, mindannyiunknak több fényre és több szeretetre van szüksége. Már nagyon sok tudós és nagyon sok spirituális ember felismerte, hogy az univerzum hullámtermészetű, de ez az első olyan időszak, amikor évente kétszer zúdítanak a nyakunkba félelemkeltő  ”hullámot”.

Emelkedjünk hát felül ezeken a szinteken, fedezzük fel magunkban újra a Szeretet forrását, a Gyógyító Erőt, és gondolatban, érzelemben kezdjük el olyannak látni a világot, amilyennek valójában szeretnénk.

Gyere el három napra, élvezd a félelem nélkül élő emberek társaságát, a szabad lélegzést, a zene és a mozgás örömét. Pihenj, és tápláld testedet-lelkedet, foglalkozz jó gondolatokkal, kapcsolj hozzájuk kellemes érzelmeket.

A programot nem tervezzük túl sűrűre, és minden résztvevő számára biztosítunk lehetőséget személyes beszélgetésre, energetikai harmonizálásra és auratisztításra a kupola alatti szakrális térben.

Ennek az időszaknak a próbatétele arról szól, hogy meg tudod-e gyógyítani, ami gyógyulásra vár, el tudsz-e határolódni a negatív gondoltoktól és érzelmektől,  és van-e benned annyi kitartás és erő, hogy a fókuszodat azon tartsd, amit meg szeretnél tapasztalni. Így tudod megteremteni a saját hologramodat!

Az elvonulást vezetik:

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító és Balogh Béla * Író, spirituális tanító

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

Az elvonulás helyszíne:

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

Megközelítés:

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

 Szállás:

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban. Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd (ennek van 10 000 Ft felára és csak korlátozott számban)!

12 személy 2 db jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (59 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

 Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.   Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

 Az elvonulás programja:

Pénteken érkezés: 13:30. és 14:00 között. A program 15:00- kor kezdődik. Vasárnap a program 15 óra kürül ér véget.

A program tartalmaz tanításokat, egyéni és páros gyakorlatokat, meditációkat, kundalini és yin jógát. A részletes programot minden résztvevő számára előre megosztjuk.

Részvételi hozzájárulás:

64 000 Ft/ fő

 Fizetés:

Jelentkezéskor 30 000 Ft előleg bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással.

A további 34 000 Ft-ot a program kezdetekor a helyszínen készpénzben kérjük befizetni.  

 A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

Ha szeretnél tanulni és fejlődni  szeretettel várunk!

JELENTKEZEM 

 

 

BACK TO TOP