Kedves Jelentkező!

2023 .szeptember 29. – október 1. rólad szól. Rólad, aki sejtszaporulatos kihívással küszködsz, és szeretnéd kiegészíteni a kezelést olyan energia-harmonizáló módszerekkel, amelyek elvezethetnek a teljes jóllétedhez. Ehhez azonban tudnod kellene, hogy ki vagy valójában, hogyan hatnak a gondolataid és az érzelmeid a fizikai testedre, és mi minden van, amit megtehetsz a gyógyulásodért. Nem elég csak kívülről várni a segítséget! Segítünk felismerni a sejtszaporulat kialakulásának okait, ill. segítünk abban, hogy ezeket az okokat meg tudd szüntetni. Ebben a folyamatban talán a legkisebb szerepe annak van, hogy mit eszel, vagy milyen táplálék kiegészítőkhöz folyamodsz.  Sokkal hatékonyabb eszközök állnak a rendelkezésedre, mint gondolnád. Az elvonulás meghívott vendégei Dr. Kovács Zsuzsa és Dr. Sebestyén Árpád pszichológusok, akik aktívan részt vettek abban a kutatásban, melynek eredményeként 34 melldaganattal diagnosztizált nő esetében 5 évvel a diagnózis után 100% volt az életben maradás. Nem szólunk bele a hagyományos orvostudomány által nyújtott kezelésekbe, de olyan onkopszichológiai módszerekkel egészítjük ki, amelyeknek eredményességéről a gyakorlatban már meggyőződtünk. Ha valóban szeretnél tenni magadért, az egészséged helyreállításáért és a családodért, várunk szeretettel!

A program költségeinek túlnyomó részét az Álomvölgy Meditációs Központ vállalja. A részvételi díj szimbolikus.

A szállás részleteit és esetleges igényeket Vargáné Csöpivel egyeztessétek.

Tel: 0630-977-46-97

JELENTKEZÉS : fenyrozsabt@gmail.com e-mail címen.

3 mobilház áll rendelkezésre, mindegyikben van 4 db. egyszemélyes és egy db. kétszemélyes ágy. Van ezeken kívül két, egyenként 5 fekvőhelyes jurta, mindkettő téliesen szigetelt.

A mobilházakban minden szobában van infrapanel fűtés, és a közös térben egy hűtő-fűtő klíma, úgy, hogy kellemes lesz a hőmérséklet.

Melegvíz gázbojlerről van minden mobilházban, ami azt jelenti, hogy van, de nem jön túlságosan bő sugárban.

Aki jurtában alszik, mosdó van a közeli gépházban, zuhanyozni pedig lehet bent, az épületben.

A WC a mobilházakban és a gépházban darálós rendszerű, oda csak papírt szabad bedobni!!! Egyetlen tisztasági betéttől is elakad az átemelő szivattyú, és akkor mindannyian nyakig leszünk a… bajban 

Ágyneműt nem kell hoznotok, de TÖRÖLKÖZŐKET HOZZATOK, mert azt nem tudunk biztosítani.

A mobilházakban van teafőző, hűtő, mikro, gáztűzhely és konyhai alapfelszereltség, de jó eséllyel ezekre mind nem lesz szükségetek. Az étkezést a központi épületben biztosítjuk az alábbiak szerint:

Pénteken: vacsora

Szombaton: reggeli-ebéd-vacsora

Vasárnap: reggeli-ebéd

Teát korlátlan mennyiségben igényelhettek.

Kávé/capuccino:  300 ft/adag, nagyon finom, de nem ajánljuk, mivel savasító hatása van.

Az ételek jobbára lúgosító, vegetáriánus ételek, napközben segítőink készítik a szintén lúgosító frissen facsart répa-, alma- és cékla leveket.

Az elvonulás önköltségi díja személyenként 19.000 HUF

melyet a jelentkezéskor az Álomvölgy Meditációs Központ Alapítvány számlájára kérünk kártyával vagy utalással befizetni: MagNet Bank, számlaszám: 16200137-18543607

A Központ lehetőségeit és adottságait figyelembe véve csak öngondoskodásra képes jelentkezőket tudunk fogadni. Fekvő, és folyamatos gondoskodást igénylő személyeket sajnos nem tudunk befogadni. 

Érkezés és szálláshely elfoglalása: 2023. szeptember 29. – pénteken 14:00-15:30

Távozás: október 1. vasárnap, kb. 15:00

A programot 16:30-kor kezdjük,

A továbbiakat a helyszínen kifüggesztett program szerint.

JELENTKEZÉS : fenyrozsabt@gmail.com e-mail címen.

Amennyiben adománnyal szeretnétek támogatni a munkánkat, az adományokat,    (vagy az adó 1%-át – adószám: 18250303-2-13) az

Álomvölgy Meditációs Központ Alapítvány számlájára lehet irányítani:

MagNet Bank16200137-18543607

Várunk szeretettel

Balogh Béla

BACK TO TOP