Bőségteremtés felsőfokon

online kurzus

2022. március 18-tól 

Balogh Bélával, Arató Mónikával, és Korbély Istvánnal

 

A világ változik, és vele együtt a gazdasági helyzet is. Logikusan vetül fel bennünk a kérdés: mi lesz a biztonságunkkal, a megélhetésünkkel, a hivatásunkkal? Sokan fordulnak hozzánk mostanában és tele vannak kérdésekkel a bőségteremtéssel kapcsolatban.

BŐSÉG… Mit is jelent ez valójában? Csupán anyagiakat? Szó sincs róla! A bőség nem az anyagi világban megszerezhető és elérhető dolgok vagy értékek begyűjtésével, felhasználásával vagy kiélvezésével kezdődik. A BŐSÉG első sorban és mindenek felett egy tudatállapot, egy gondolati és érzelmi töltet, és ez az, ami létre tudja hozni a maga megfelelőjét az anyagi világban. Nagy kérdés azonban, hogy miként viszonyulunk hozzá, amikor már megvan, amikor már az anyagi világ is visszatükrözi ezt a tudatállapotot? Ragaszkodunk a megszerzettekhez, és félünk az elvesztésétől, vagy rendületlenül bízunk teremtő erőnkben, és tovább áramoltatjuk.

Minden változás attól függ, milyen szemszögből, milyen érzésekkel és gondolatokkal tekintünk rá. A változás mindig magával hozza az elengedést. Ha jól állunk ehhez hozzá, akkor az elengedés megtisztulást hoz. Az elengedéssel azonban újabb lehetőségek is jönnek. Ha megtanuljuk kezelni ezt a két, látszólag ellentétes minőséget, az maga a FLOW, az áramlás állapota.

 

Az online kurzus előadói:

 

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

 

A bőség számomra a szabadságot jelenti. Azt, hogy azokkal, és azzal foglalkozhatom, akiket, és amit a legjobban szeretek. Szívesen adom át mindazt, amit ennek elérésével kapcsolatban a saját életemben tapasztaltam és tanultam. Azt is, hogy hogyan lett küzdelemből megengedés, hogy a bőséget nap mint nap átélhessem.

 

 

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

 

A tudatalatti program, amit gyerekkoromban kaptam, nem volt túl szerencsés. Kicsi a fizetés, sokat kell érte dolgozni, amit meg szeretnék venni, az nagyon sokba kerül, nem engedhetjük meg magunknak, és még folytathatnám… Harminchárom évesen emigráltam Svédországba, és azt hittem, itt már minden jobb lesz, és az áhított bőség már csak karnyújtásnyira van. Három évbe telt, amíg rájöttem, hogy a „kicsi a fizetés” tudatalatti programját ide is magammal hoztam, és az anyagi helyzetem semmit sem javult. Ekkor kezdtem hozzá a belső átalakító munkához, melynek során tudatosan és nagy kitartással sikerült megváltoztatnom a gondolkodásmódomat, a hozzáállásomat és az elvárásaimat. Az eredmény még engem is meglepett…A bőségteremtés olyan számomra, mint egy vízvezeték, ahol van egy csap a betáp oldalon, és van egy másik a felhasználási oldalon. A legtöbb víz akkor áramlik át a csövön, ha mindkét csap nyitva van…

 

Korbély István * Üzletember, tanító

 

István az EcoFamily üzletlánc egyik megálmodója, és tulajdonosa. Olyan üzletember, aki a spirituális törvényekkel összhangban vezeti a vállakozását. Hosszú évek óta folyamatosan tanul, képzi magát, és tudását hitelesen osztja meg. Vállalkozásának mottója: “A legnagyszerűbb dolog, amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, ámulatba ejt, és ezért folyamatosan hálát érzel.”

 

 

 

Mit kapsz, ha részt veszel a kurzuson:

7 héten keresztül 7 leckét, bennük…
  • Bőségteremtés felsőfokon az univerzális törvények tükrében * videó előadást Balogh Bélától

Biztos és megalapozott tudást kapsz arról, hogy teremtőerővel rendelkezel. Egyszerűen követhető lépéseket tanulhatsz arra vonatkozólag, hogy mivel tudod ezt használni a saját vágyaid, cáljaid elérésnek érdekében.

  • Akadályok elhárítása és segédeszközök * videó előadást Balogh Bélától

A tudatos teremtés során felmerülő akadályok elhárítása, tévedések kijavítása, és további hatékony segédeszközök ismertetése.

  • Egy, a bőség befogadását segítő yin jóga gyakorlást Arató Mónikától videón

Nem mindig az a feladat, hogy vágyakat vizionalizáljunk, célokat tűzzünk, ki, és mindent megtegyünk annak érdekében, hogy elérjük őket. Néha egyszerűen csak lenni kell, és engedni, hogy Isten a tenyerán hordozzon. Ez az elfogadás művészete. A yin jóga erre tanít.

  • Egy párosan végezhető Vénusz kriját az ősbizalom megerősítésére videón

Mónika és Béla bemutatja  ezt a páros kriját, amit te is gyakorolhatsz. Akár a pároddal, akár barátoddal, gyermekeddel szülőddel, bárkivel. Csodálatso megtapasztalni a bizalmat úgy, hogy valaki támogat benne, és te is viszonozhatod.

  • Egy, a szívből való teremtést elősegítő kundalini jóga meditációt Mónikától videón

Egy gyönyörű mantrát zengetünk a gyakorlat közben, amit a mindennapi életben is jól tudsz használni. A gyakorlat pedig segíti a fizikai tested erősödését, nyitja a szíved, az örömteli gyakorlás manifesztálja a vágyaidat a fizikai síkon.

  • A teremtésről * Korbély István videó előadása

István egy olyan különleges ember, aki nemcsak a fizikai síkon ért el kimagasló sikereket, de a spirituális fejlődésben is. Érdemes a legjobbaktól tanulni, akik már bizonyítottak. Ő ilyen ember, a tudása, tapasztalatai téged is segíthetnek az úton.

  • A bőségteremtés 8 alapelve * előadást Mónikától és egy kundalini jóga teremtő meditációt videón

A 8 alapelv mentén szerteágazó ismereteket kapsz a saját energiarendszeredről, a bőségről, annak megteremtéséről és növeléséről.

  • Tobozmirigy tisztító, belső látást aktiváló meditáció Bélától

A belső látás, és a vizualizáció rendkívül fontos a teremtés folyamatában. Ehhez szükséged van a 3. szemre, amelynek szervi megfelelője a tobozmirigy. Sajnos a nem megfelelő táplálkozással, fluoros fogkrém használatával könnyen elmeszesedik, de meditációval és bizonyos kristályok segítségével tisztítható.

  • Bőségteremtő meditáció Mónikától és Bélától

Elmélet után teremtés a gyakorlatban.

 

Mikor indul a kurzus, és mikor kapod meg a leckéket?

A kurzus 2022. március 18-án, pénteken, Teliholdkor indul az első leckével!

A következő hat hét pénteki napján kapod meg a további 6 leckét. Minden leckével tehát van egy heted foglalkozni, mielőtt megérkezne a következő lecke.

A leckékhez és videókhoz örökös hozzáférésed lesz.

 

Miért válaszd online programunkat?

*Mert nehéz időszakon vagyunk túl, és a változás folyamatos, ezért érdemes felkészültnek lenned a bőségteremtés terén.

*Mert működő, kipróbált technikákat építhetsz be a teremtésedbe. Annak segítségével, amit megtanulsz, bőséget, jólétet és harmóniát teremthetsz az életedben.

*Mert hiteles forrásból tanulhatsz.

*Mert ha elakadnál, segítünk neked!

 

Hogyan valósul meg a kurzus?

A leckékről az értesítőt e-mailben kapod meg.

Az üzenet egy zárt internetes oktató felületre vezet, ahol megtalálod a leckéket írott anyagok, videók és hanganyagok formájában.

Az oktató felületetre az tud belépni, aki résztvevőként a hozzáférést megvásárolta. Résztvevőként bármikor beléphetsz, amikor időd és kedved van a leckékkel foglalkozni.

A kurzus leckéit örökösen eléred az oktató felületen.

 

Mennyi időt vesz igénybe  a program?

Ez teljes mértékben rajtad múlik. Hetente rendszeresen kapsz egy leckét, összesen hetet. Van hetente 1 órád önmagadra?

Ennyi időt megérdemelsz, ha szereted magad, örömben és jólétben szeretnél élni!

Ha sok időd van, akkor naponta többet is foglalkozhatsz magaddal a kapott tudás és gyakorlatok alapján.

 

Információk a kurzuson való részvételhez:

A kurzus 2022. március 18- án, Teliholdkor indul és 7 hétig tart, heti 1 leckével!

 

Az online kurzus semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Részvételi hozzájárulás:

38 500 Ft/fő.

 

JELENTKEZEM AZ ONLINE KURZUSRA

 

 

 

BACK TO TOP