Új évünk indul, és érezzük, hogy egy új, jobb világot szeretnénk tapasztalni.

De vajon a régi módon következik be a változás? Mindannyian vágyunk az emberiség olyan tudati változására, amely a szeretet és együttérzés szintjéről indul el.

Hogyan tehetnénk ezért…? Sok olyan közösség alakul mostanában, ami valódi, aranykori tudatosságon alapul. Tudjuk, és érezzük, hogy szelíd energiákkal, spirituális módszerekkel képesek vagyunk teremteni.

Ezért hívunk minden nyitott szívű, teremtő lelket a

Belépés egy szívközpontú világba

közösségi mantra estre

2022. február 27-én

17:00- 19:30- ig

 

Az est tértartói:

 

Ölvedi Gábor * Világzenei ütőhangszeres zenész, énekes

 

Ölvedi Gábor vagyok, 30 éve meditálok, a Karma Pema Dorje avatási nevet 20 éve kaptam Láma Ole Nydahl-tól, akitől az első beavatásaimat is. Koncertjeimmel az a szándékom, hogy a meditációban megtapasztalt végtelen, nyílt tereket és utazásokat megjelenítsem a zenében.

Szeretem egyensúlyban tartani a tradicionális hangszeres- és énektechnikákat és szakrális szövegeket az újító gondolatokkal. Mindeközben előszeretettel vonom bele a modern világ eszközeit, hangszereit és látásmódját úgy, hogy a művészi szabadságnak és fantáziának is teret adok, és a hagyományt is tiszteletben tartom.

 

Arató Mónika * író, tanító, kundalini és yin jóga instruktor

 

2012 óta dolgozom együtt a mantrákkal. Buddhista mantrákkal indult a rezgésekkel- teremtő utam, majd 2013-tól a kundalini jógában alkalmazott szikh, gurmukhi nyelvű mantrákat gyakoroltam és tanítottam. Óriási változások történtek a világomban.

Évről évre közel 1 500- 2 000 embert hívok be ingyenes gyakorlásokba, így többek életére hatnak a mantrák csodálatos rezgései. 2021-ben más mantrákat (hindu és buddhista) is beemeltem a gyakorlásomba. Óriási öröm számomra, hogy újra teret tarthatok a mantrákkal való közösségi teremtésre.

 

Balogh Béla * író, spirituális tanító, az Álomvölgy Meditációs Központ megteremtője

 

Hálás vagyok minden pillanatért, amit az Álomvölgy Meditációs Központban tölthetek. A valóra váltható és valósággá váló aranykori álmok központja ez, ahol gyógyulni és fejlődni vágyó emberek békés otthonra találnak, ahol valóban ki lehet lépni a külvilágban kavargó, zavaros energiákból, és megélni a nyugalmat, a harmóniát, az örömet és a játékot.

Ölvedi Gábor nem először tölti fel szent hangokkal a teret, és a lehetőség, hogy vele együtt mantrázhatunk megtisztelő és felemelő.

 

 

A mantraest programja:

 

16:00-17:00 Megérkezés

17:00.- Az est megnyitása

17:10.- 17:30 A mantrák gyógyító és teremtő hatásai

17:30- 19:20  Három mantrát zengetünk összesen 108 percig, amelyek csodát teremtő, kegyelmet hozó, képességeket tágító rezgésén utazunk együtt, közösségi éneklésben.

19:20- 19:30. Az este lezárása

Az est részvételi díja:

4 500 Ft/ fő, amellyel az Álomvölgy Meditációs Központot is támogatod

A helyek korlátozott száma miatt a részvételt csak regisztrációval és jegy előzetes megvásárlásával tudjuk biztosítani.
Diák igazolvány nélkül is várunk! 🙂

Mit hozz magaddal?

Puha szőnyegen fogunk ülni. Hozz kényelmes ülőpárnát meditációhoz, kis plédet, ha betakaróznál, műanyag palackot innivalónak.

Finom, meleg teával megkínálunk!

Eseményeink zártkörűek, minden esetben előzetes jelentkezéshez kötött a részvétel.

 

JELENTKEZEM A MANTRAESTRE

BACK TO TOP