Barion Pixel

Az Alkimista- Akhenaten nyomában Egyiptomban 2022.10.21.-11.05.

Az Alkimista- Akhenaten nyomában Egyiptomban 2022.10.21.-11.04.

Az Alkimista * Akhenaten nyomában Egyiptomban

Egyiptom történelme nagy vonalakban három részre tagolható:

 1. Akhenaten (Echnaton) előtt
 2. Akhenaten
 3. Akhenaten után

Echnaton fáraó és kora megszakítja a folytonosságot. Teljesen új értékrendet, vallást, emberi hozzáállást, új építészetet, művészetet és – mindenek fölött – háborúskodás-mentes uralkodási szakaszt ékelt be a nagy múltú birodalom történelmébe. Ha valakihez hasonlítható, akkor az Jézus mester, aki 1300 évvel később inkarnálódott. Mindketten olyan korban éltek és dolgoztak, amikor az emberiség túlnyomó többsége még nem volt megérve a magasabb ideálok befogadására. Mégis – kitartó és csendes munkájuk nyomán – megkezdődött az átalakulás, és a spirituális igazságokra való ráébredés. Munkájuk gyümölcse most érett be, és most vagyunk abban a csodálatos átmenetben, amikor nagy tömegek ráébrednek, hogy az igazi, örök értékeket nem az anyag világában fogjuk megtalálni.

Utazz velünk!  

Figyelj! Egyiptomba nem kérnek védettségi igazolványt, PCR teszttel tudsz utazni!

 

 • Izgalmas útvonalat állítottunk össze, mely során egy igazi belős átalakulásra számíthatsz, melynek hatása hosszú távon elkísér, és segít még jobban érzékelni és élni a benned lévő “arany” minőséget.
 • A látnivalók egyedülállóak. Az expedíció vezetői úgyszintén.
 • Az úton velünk lesz  egy szufi (az Iszlám ezoterikus igazságát képviselő) egyiptológus idegenvezető.
 •  Veres Kriszta, Balogh Béla, Arató Mónika és Mohamed El Zawahry az utazást tudással, információkkal, szertartásokkal és gyakorlatokkal teszik még emlékezetesebbé.
 • Három fontos szakrális helyszínen van privát engedélyünk, amikor két órára csak a csoportunk tartózkodik az adott piramisokban illetve Akhenaten városában.
 • A misztérium transzformációjában való elmélyülést a szakrális helyszínek, az idegenvezetés, a tanítások, a szakrális szertartások, a kundalini és yin jóga segíti.
 • Csodálatos körülmények és finom ételek várnak (vegetáriánus is).
 • Az utazás tengerparti pihenéssel ér véget a Vörös tengernél.

Program:

Október 21. Érkezés Kairóba, transzfer a szállodába

Október 22. Nyitó kör a hotelben, Egyiptomi Múzeum (kiemelt figyelem az Amarna időszakon)

Október 23. Nagy Piramis privát idő, gizai fennsík, Mena House reggeli, pihenés a hotelben

Október 24. Dahshour, privát idő a Fekete Piramisban

Október 25. Szakkara és a Kék Lótusz kertje

Október 26. Utazás Minyaba, útközben Deir Al Adra Kolostora, ahol Mária, József és Jézus megálltak Jézus első beavató útján

Október 27. Napfelkelte Akhenaten Városában (privát engedély), Akhenaten városa

Október 28. Hermopolis (Ogdoad, Annunakik) és Tuna Al Gabal, utazás Abydosba

Október 29. Abydos és Dandara Temploma

Október 30. Memnoni Kolosszusok, Királyok és Majmok Völgye, Hatshepsut Temploma

Október 31. Arany Város, Medinet Habu, Luxor

November 1. Karnak, Utazás a Vörös Tengerhez

November 2-3. Pihenés a Vörös Tengernél

November 4. Hazautazás

Az utazás vezetői:

Az utat a Travel Trend egyiptomi utazási iroda szervezi és bonyolítja, a spirituális rész vezetője és az energia-folyamatok megtartója Veres Kriszta, Balogh Béla, Arató Mónika és Mohamed El Zawahry.

Veres Kriszta * szakrális elvonulások vezetője, lélek gyógyító, papnő, tanító

Avalonban emlékeztem vissza a bennem élő Papnőre és arra a papnői és női útra, melyet számos inkarnációban jártam. A Szakrális Női erő ébresztését szolgálom hosszú évek óta, Magyarországon az évekig működő Istennő Templommal, a ma is működő Papnő Iskolákkal és a különböző workshopokkal, szakrális utazásokkal és online tanításokkal. 2010-ben hívott magához Ízisz Földje, Egyiptom, és 2011 óta itt van az otthonom. Szerelemben élek ezzel a Földdel és az ősi misztériumaival, melyek folyamatosan nyílnak, ahogy egyre több templom és szakrális hely enged magához, melyeket aztán szeretettel osztok meg mindazokkal, akik a Világ különböző pontjairól eljönnek az útjaimra. Egyiptom kinyitotta a szívem az EGY keresésére, különböző spirituális utakon és a Női-Férfi EGYségen keresztül is.

 

 

Balogh Béla * író, tanító, mérnök, az Álomvölgy Meditációs Központ megálmodója, megvalósítója és vezetője

Számomra a reinkarnáció nem hit kérdése, hanem tény. Egyiptomi inkarnációm viszont nem csak nekem volt. Aki vonzódik az egyiptomi misztériumokhoz, aki szívében vágyik arra, hogy ezeket a helyszíneket lássa, vagy újra lássa, jó eséllyel magában hordozza egyiptomi inkarnációjának rezgéseit. Az emlékek felébredéséhez elég lehet egy nagy energiákat hordozó helyszín és egy biztonságosan és jól vezetett meditáció. Nem tudhatjuk előre, kinek melyik beavató templom, vagy szakrális helyszín segít megnyitni a belső látását, kinyitni az emlékek tárházát, de a gondosan kiválasztott útvonal annyira összetett és egyedülálló, hogy minden bizonnyal egy életre szóló élmény lesz mindannyiunk számára.

 

 

 

Arató Mónika* író, tanító, papnő, kundalini és yin jóga instruktor

Papnőként és kundalini jóga tanárként az élet teljességének megteremtésében, a szakrális szerelem és szexualitás témakörének tanításában mélyedtem el legfőképpen az elmúlt 10 évben. Rendszeresen tartok jógaórákat, workshopokat, illetve elvonulásokat itthon és külföldön is. Egyiptomba, Indiába és Franciaországba szerveztem és kísértem eddig csoportokat.

2018. februárjában Veres Kriszta barátnőmmel vezettük Egyiptomba az Egy erő elvonulást, akkor már 1,5 éve dolgoztunk a férfi és a nő szakrális egyesülésének témájában. Az utazás során kapcsolódtunk a fáraók és feleségeik, a királynők beavató helyszíneivel, és ez erős transzformációt indított be sokunk életében. Házasság, gyermekáldás, szakmai előmozdulás, a belső erő felébredése, a női és férfi varászlói energiák megerősödése történt sok csapattagnál, akik velünk utaztak. Olyan erőt hoztunk onnan haza, ami szavakkal nehezen leírható. Külön ajándéka Egyiptomnak, hogy mindezeket az egyéni transzformációkat ilyen gyönyörű helyszíneken, csodálatos és titokzatos építményekben, és varázslatos természeti környezetben élhetjük át. Egyiptom számomra olyan, mint a bőség földje, ahol minden gazdagon terem: a látnivalók, az exkluzív szállások, a finom és bőséges ételek, az emberek kedvessége mind hozzájárul, hogy úgy érezzük, hogy a sors a tenyerén hordoz minket.

Mohamed El Zawahry (Karim) * Egyiptom szülötte, egyiptológus-idegenvezető (immár 16 éve), és a Szufi út követője.

A Szufizmus az Iszlám misztikus ága, az út, melyen Rumi is járt. Karim családja generációk óta követi ezt a szívben gyökerező ösvényt, melynek szellemisége átitatja Karim Ősi Egyiptomról adott minden tanítását, magyarázatát. Vezetése alatt a szufi bölcsek minden tudása megjelenik a térben, és Karim nagy szeretettel, nyitott szívvel közvetíti a tanításokat.

 

 

 

 

 

Részvételi díj:

3350USD/fő kétágyas szobákban min. 26 fő fizető utas esetén

KEDVEZMÉNY!

3250 USD/fő (kétágyas szobákban min. 26 fő fizető utas esetén), amennyiben a jelentkezésed és az előleg befizetése megtörténik szeptember 11-ig!

 

Egyágyas felár: 960USD/person

Tengerre néző szoba felára a Vörös Tengernél: 55USD/fő 3 éjszakára kétágyas szobában

Fakultatív hőlégballon Luxorban: 120USD/fő

Az ár tartalmazza:

5 éjszaka Kairóban 4csillagos szállodában, 2 éjszaka Minyaban, 1 éjszaka Abydosban, 4 éjszaka Luxorban 5csillagos szállodában, 3 éjszaka a Vörös Tengernél 5csillagos szállodában, reggeli és vacsora, kivéve a tengerpartot, ahol hard all inclusive, transzferek, kirándulások a program szerint, belépőjegyek, Egyiptológus-idegenvezető, spirituális idegenvezetés, borravalók (hotelek, sofőrök, templom-őrök), privát idő a Nagy Piramisban, a Fekete Piramisban és Akhenaten városában a különleges napfelkelténél

Az ár nem tartalmazza:

a repülőjegyet (nemzetközi és belföldi), az egyiptomi vízumot (25USD), a Covid tesztet, a további italokat és étkezéseket, személyes borravalót, a piramisok belső belépőjegyét, biztosítást, a hőlégballont Luxorban (120USD)

Ha hív az út, jelentkezni az info@simratyogaworld.com e-mail címen tudsz 2022.  szeptember 11-ig kedvezményesen!

Az üzenet tárgysorába, kérjük írd be: Alkimista

Várunk szeretettel!

Mónika, Béla, Kriszta és Karim

 

BACK TO TOP