Arany Fény * Felemelkedést aktiváló elvonulás 2024.03.15-17. BETELT

Ráhangolódhatsz az emelő, építő gondolatokra, érzelmekre, hangulatokra, és gyakorlatokra és – ha ezt kitartóan teszed – egészen biztosan megváltozik körülötted a világ. A lehúzó, nehézségeket látó és azokat erősítő emberek egy ideig próbálkoznak még, de azután varázslatos módon eltűnnek a kapcsolati rendszeredből, és olyanok veszik át a helyüket, akik elkötelezettek egy szebb és jobb világ megteremtésében. És itt jutunk el az ARANY-hoz, amit az emberiség évezredek óta hajszol, bár már régen elfelejtette, hogy miért?

Első sorban ugyanis nem magára a fémre van szükséged, hanem az aranyszínű fény rezgésére, vagy hullámhosszára. Ez az, ami képes regenerálni, fiatalítani, optimális üzemben tartani a testedet. Persze, nano méretekben magára a fizikai aranyra is szükséged volna, hogy a spirituálisan beépített fény könnyebben kapcsolódhasson a testedet alkotó anyaghoz, és így még gyorsabban és érzékelhetőbben fejtse ki a hatását. Nos, a márciusi elvonuláson erre fogunk nagy hangsúlyt fektetni, és segítünk bearanyozni magadat „kívül-belül”, hogy sokkal könnyebben kapcsolódhass az emelkedők egyre népesebb táborához, és hogy hosszútávon meg tud tartani magadban és magad körül az emelkedettség ferekvenciáját.

 

Arany Fény  – Felemelkedést aktiváló elvonulás Álomvölgyben

Balogh Béla, Arató Mónika és az Álomvölgy Meditációs Központ szervezésében

2024.  március 15-16-17.

Piliscsaba, Álomvölgy Mediációs Központ

 

Mindez kicsit távolabb a nyüzsgő világtól, az Álomvölgy Meditációs Központ épületében és kertjében, finom ételekkel, kényelmes alvóhellyel, vidámsággal és esti tábortűzzel fűszerezve. Szeretettel várunk.

Az elvonulást vezetik:

Balogh Béla és Arató Mónika
Aranykori elvonulások

 

Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, tanító

2007 óta gyakorlok rendszeresen, napi szinten, hogy megtartsam magam az emelkedésben. Ha visszanézek az életemre, a kezdeti kisebb- nagyobb hullámvölgyek után hosszabb ideje már úgy érzem, hogy stabilan egy magasabb szinten tudok működni. Ehhez azonban arra van szükség, hogy napi szinten támogassam magam meditációval, jógával, imával. Ahogy egy házat folyamatosan takarítunk, hogy rend legyen, így a belső munka sem állhat meg, különben elindul a süllyedés. Nagy örömmel tanítom az emelkedést segítő technikákat, amelyeket magam is használok. A tavasz indulásával, mikor a magok kikelnek, különösen fontosnak érzem, hogy kicsit elvonuljunk a világtól, és az emelkedésünkre koncentráljunk.

 

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

Lassan már 35 éve, hogy az első meditációs gyakorlatokhoz hozzákezdtem, és a kezdeti – gyanakvással teli – egy évet leszámítva úgy érzem, ez az út nagyon sok ajándékot hozott az életembe. Néha a legreménytelenebbnek látszó helyzetből is csodák születtek, és nem kellett hozzá más, mint kitartani minden élet hajtómotorja mellett, amely nem más, mint a szívünkben élő Fény-mag. Idővel azt is sikerült felismernem, hogy ez a Fénymag olyan csodákra is képes, amilyeneket az elme még csak megfogalmazni, vagy felfogni sem képes. Nos, ilyen csodák márpedig vannak, és az egyik útja annak, hogy ezt Te is megtapasztald, az a meditáció. Ezen belül az „Arany-fény” az, amely regenerál, fiatalossá és rugalmassá tesz, és életre kelti a benned rejlő csodát!

 

Vendégtanár:

Kerekesné Molnár Zsuzsanna * barnaöves Nia tanár, rehabilitációs és prevenciós tréner

A Nia a Test Útja, öngyógyítás az önfeledt, örömteli mozgáson keresztül. Az érzékelés művészete kilenc mozgásforma mozdulatainak és energetikájának fúziója, amelyből három a táncművészet, három a harcművészetek, három pedig a gyógyító mozgás világából ered.

“A Nia számomra egyesíti mindazt, amivel foglalkoztam, amit tanultam és tapasztaltam eddigi életem során: a táncot – hisz balettművészként táncoltam az Operaházban -, majd a Dévény módszert megismerve speciális testképző gimnasztikát tanítottam, így kerültem közel a gyógyító mozgáshoz, miközben néhány évig gyakoroltam a kyokushin karatét, így a harcművészetben is szereztem némi jártasságot. Karate-mesterem mutatta meg az utat a spirituális fejlődés felé is, így az évek múlásával egyre inkább holisztikusan szemlélem a fizikai test gyógyulásának lehetőségeit. Nia tanárként, rehabilitációs és prevenciós trénerként segítem a hozzám fordulókat abban, hogy helyesen tanulják meg használni a Testüket, ezzel minél jobb életminőséget biztosítva maguknak és más technikákat is használva (pl.kronobiológia, pszihogenetika) spirituális fejlődésük örömteli otthonát is megleljék benne.”

 

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel! Várunk, ha párkapcsolatban is, és akkor is, ha most teremted!

 

Az elvonulás helyszíne:

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!

 

 

Megközelítés:

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu 

Szállás:

MÁR CSAK JURTÁS ELHELYEZÉST TUDUNK BIZTOSÍTANI!

10 személy jurtában tud aludni, így alacsonyabb összegű a részvételi díj (69 000 Ft). Ha jurtában szeretnél aludni, megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba a jurta szót, és felvesszük veled a kapcsolatot telefonon.

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés.  Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

Az elvonulás programja:

Az elvonulás pénteken 15 órakor kezdődik.

Előadásokkal, yin és kundalíni jóga gyakorlással, meditációkkal, közösségépítő páros és csoportos gyakorlással várunk, tánccal várunk!

Az elvonulás vasárnap 16 óra körül ér véget!

Részvételi hozzájárulás:

74 000 Ft/fő- mobilházas elhelyezéssel két ágyas szobákban, teljes programmal és étkezéssel

69 000 Ft/fő– jurtás elhelyezéssel, teljes programmal és étkezéssel

 

Fizetés:

Jelentkezéskor 25 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

JELENTKEZÉS:

https://baloghbela.hu/termek/arany-feny-elvonulas-alomvolgyben-2024-03-15-16-17/

BACK TO TOP