Barion Pixel

2023* Megteremtem eddigi életem legboldogabb évét * évteremtő elvonulás

Megteremtem eddigi életem legboldogabb évét

évteremtő elvonulás

 2023. január 13-14-15.

Bölcske, Szent András kastély

Egy évteremtő hétvégére invitálunk 2023. január 13-15 ig a bölcskei Szent András Kastélyba!

 

Célunk, hogy olyan szempontokat, eszközöket, vezetést és környezetet biztosítsunk a résztvevők számára, amelyben inspiráltan, jó kedvvel, felszabadultan, és bátran meg tudják teremteni eddigi életünk legeslegboldogabb évet 2023- re.

Az elvonuláson megálmodjuk az új évünket, meditálunk, előadásokat hallgatunk, kundalini és yin jógával töltjük magunkat energiával, és tudatossággal, táncolva mozdulunk, és gyógyító hangokkal tágítjuk magunkat, hogy be tudjuk fogadni az Univerzum bölcsességét, tágasságát és fényét, hogy emelje az életünket.

Mindezt gyönyörű természeti környezetben, Bölcskén, a Szent András kastélyban, ahol kellemes szállás, szépség és finom étkek várnak minket.

 

Az elvonulást vezetik:

Arató Mónika * kundalini jóga intstruktor, író, gyógyító

15 éve meditálok és jógázok napi rendszerességgel. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma egy szabad, másokat is inspiráló, alkotó életet élek. Sok olyan tanítást és gyakorlatot alkalmazok magam is, amelyek minden téren emelik az életemet, és szívesen megosztom mindazokkal, akik teljesebb és boldogabb életre vágynak. 14 éve tanítok, és erre az elvonulásra összegyűjtöm a legjavát azoknak a tanításoknak és módszereknek, amelyek nekem is segítenek teremteni. Számomra a legfontosabb értékek a szabadság, a szeretet, a szerelem, és az alkotás. Ennek megélésére hívlak, a saját életedben is.

Balogh Béla * Író, spirituális tanító

Meditációs múltam több, mint 30 évre tekint vissza, de leginkább A Végső valóság és A tudatalatti tízparancsolata c. könyveim váltak ismertté. Az elmúlt 8 évem intenzív „teremtő” munkával telt, melynek eredménye a Piliscsabán felépült Álomvölgy Meditációs Központ (hivatalos megnyitója 2019. december 21.) Ennek a központnak a felépítéséhez nyolc évvel ezelőtt még semmi nem állt rendelkezésre – azaz se anyagi háttér, se telek, se tervek – és mégis megvalósult, mert mindvégig kitartottam a vízió és a szívemben lévő kellemes érzés mellett. Ezért bízom abban, hogy a „teremtés” titkairól, illetve néhány nehézségéről és buktatójáról hiteles, gyakorlati tudást és tapasztalatot sikerül átadnom.

 

Vendégtanár:

Dohándi Viktória * nemzetközi szomatikus mozgás,- és tánc instruktor, kék öves Nia®oktató, a Body Movement Art alapítója

Táncfoglakozásai felszabadítják az elakadt érzelmeket, megmutatják a szeretet, a boldogság és az öröm létállapotát. Egy ilyen vasárnapi felszabadító tánc után a lelked, az elméd és a szíved harmóbiában,  bátrabban és nagyobb örömben képes megálmodni, megteremteni a jövő évet.

“Azt hiszem mindig is táncos voltam, élet táncos, de erre csak később láttam rá 2012-ben, amikor el kezdtem tanítani és hírét vinni a tánc gyógyító örömének. Számomra a tánc az út a testünk mélyebb szintű megismeréséhez; energetikailag, fizikailag, érzelmileg, lelkileg és szellemileg. A Táncos pedig – aki ott él mindenkiben – az úton járó, ahol Ő a kiindulópont és egyen a végcél.” ~ Viki

 

Vendégelőadó: 

Karacs Ildikó * mantraénekes

Ildikó gyönyörű énekhangja, mantrái, hangtálakkal létrehozott hangfürdője segít az álmokat megvalósító teremtésben. Alázatos személyisége, tapasztalata, jó emberismerete hozzásegít minket ahhoz, hogy egy nagyon szép teremtő estet töltsünk együtt szombaton.

 

Kiket várunk?

Hölgyeket és urakat, egyénileg vagy párban.

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Helyszín:

Szent András Kastély, Bölcske

A Szent András kastély és park Tolna megye északkeleti sarkában helyezkedik el, csaknem az ország közepében. Bölcske-Szent András Pusztán található Budapesttől 50 percnyi távolságban délre, a Dunától 6 kilométerre.

A kastély és a kápolna a XIX. században épült klasszicista stílusban. A kastély mögött 1, 6 hektár területen a régi angolparkból megmaradt parkerdő nyújt sétára, pihenésre, elmélyedésre alkalmas területet a közvetlenül mellette lévő két tóval együtt.

 

 

Szállás:

 • Kétszintes vendégházban, a birtokon belül. A saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkező épület kétszobás apartmanokban, illetve kétágyas szobákban biztosít szállást a résztvevők számára.

 

 

 

 

 

 

 • A kastély szobáiban: 2 vagy 3 fős szobákban a kastély épületében.

 

 

 

 

 

 

 

 • Ha szeretnél egy ágyas szobában aludni, kérjük, jelezd! Korlátozott számba lehetőség van erre is a kastélyban, egy kicsit magasabb részvételi díjért!

A kastély rendelkezik wellnes részleggel, amit csoportunk minimális költség mellett igénybe vehet! Az elvonulás alatt kizárólag a mi csoportunk van a kastélyban, más vendég nem lesz.

Az együttlétek, kundalini jóga és yin jóga, tánc, előadások, és beszélgetések tere:

 

 

Étkezés:

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés. Az első napon ebéddel kezdünk, és az utolsó napon is ebéddel fejezzük be!

Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!

A kastély honlapja: www.szentandraskastely.hu

Az elvonulás tervezett programja:

1. nap

Érkezés: 12:30. és 14:30 között. Közös ebéddel kezdünk! A program 15:00- kor kezdődik.

 • Bemutatkozás, egymás játékos megismerése, csoportenergia megteremtése.
 • A test teljes átnyújtása, a régi elengedése yin jógával és kundalni jóga meditációval.
 • Teremtés előadás
 • 19:00. Vacsora
 • A teremtés megkezdése egyénileg, párban és csoportban
2. nap
 • 8:00- 8:30. Reggeli napindító jóga
 • 8:30. Reggeli és pihenés
 • 10:00- től tanulás, egyéni és csoportmunka, és teremtés jógával
 • 14:00. Ebéd és pihenés
 • 17:00-tól: az évteremtés folytatása
 • 19:00 * vacsora
 • Mantraest és hangfürdő Karacs Ildikóval
3.nap
 • 8:00- 9:00. reggeli napindító yin jóga
 • 8:30.-tól reggeli és pihenés
 • 10:00.-11.30. Évindító örömtánc Dohánid Vikivel
 • 11.50. -14.00. Az évteremtés lekerekítése, alkotás a témában.
 • 14-től ebéd
 • 15-től zárókör
 • Összepakolás és hazaindulás 16.00. óra körül.

 

Az elvonulás részvételi díja/fő:

A részvételi díj tartalmazza a szállást, étkezést és minden programot!
 • Vendégházban, 2 ágyas szobában a teljes program díja: 75 000 Ft/fő. A jelentkezéskor kérünk befizetni 25 000 Ft-ot, a többit a helyszínen, a program kezdetekor.
 • Kastélyban, 2 ágyas szobában a teljes program díja:  85 000 Ft/fő. A jelentkezéskor kérünk befizetni 25 000 Ft- ot, a többit a helyszínen, a program kezdetekor.

Egy ágyas elhelyezés:

 • Kastélyban: 95 000 Ft/fő
Ha egyedül szeretnél aludni a kastélyban, jelentkezésedkor jelezd számunkra!

Jelentkezz itt! A helyedet 25 000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani. 

JELENTKEZEM AZ ELVONULÁSRA

BACK TO TOP